Fotosesija įvyko pasakiškoje fotografės Monikos Dovidaitės gimtinėje, Josvainių miestelyje, kur tobulai atsiskleidė bohemiškas įvaizdis.

Fotosesijos rezultatus įvertino ir tarptautinis vestuvių tinklaraštis „Grey Likes Weddings“, kuriame savo darbus nori išvysti tūkstančiai fotografų ir kūrėjų iš viso pasaulio, po pusmečio laukimo fotoistorija buvo pristatyta puslapio gerbėjams.

Dizainerė Jurgita Damalakienė kuria lietuviams dar ne taip įprastus, bet pasaulyje itin pamėgtus bohemiškus, romantiškus aksesuarus bei sukneles nuotakoms.

Ji teigia, kad mūsų nuotakos žavisi kūriniais ir vis labiau išdrįsta pasirinkti nestandartinį stilių savo dienai, nors didžioji dalis klienčių, vertinančių dizainerės kūrybą gyvena JAV, Australijoje, Jungtinėje Karalystėje.

Nėriniai, kristalai, perlai – tai tarsi vizitinė Jurgitos kortelė, romantiškas įvaizdis šioje fotosesijoje buvo itin ryškus, tačiau pristatytas ir dar niekur nematytas derinys – nuotaka su šortukais ir švarkeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)