Praėjus 25 metams Edwardas Furlongas atrodo gerokai prasčiau – ketvirtadienį, spalio 20 dieną, jis pastebėtas Los Andžele su Monica Keena, su kuria santykius tai nutraukia, tai vėl atnaujina.

39 metų vyras, regis, priaugęs nemažai svorio. Su buvusia „Dosono įlankos“ („Dawsn’s Creek“) žvaigžde praeityje jį siejo audringi santykiai. Porai draugaujant Edwardui ne kartą buvo pateikti kaltinimai dėl smurto artimoje aplinkoje.

Filmo „Amerikos istorija X“ („American History X“) žvaigždė šiuo metu nuteistas lygtinai. Pora susipažino 2009 metais juostos „Demono naktis“ („Night of the Demon“) filmavimo aikštelėje, o 2011 metais savo santykius paviešino. Dar po metų Edwardas buvo pirmą kartą suimtas dėl smurto artimoje aplinkoje.

Išgarsėjęs Edwardas ėmė kovoti su priklausomybe nuo narkotikų, ne kartą gydėsi reabilitacijos klinikoje, taip pat po kivirčo su buvusia žmona Rachel Kneeland 2009 metais atsidūrė už grotų.

Su buvusia žmona Edwardas augina dešimties metų sūnų Ethaną, tačiau santykiai yra įtempti, tad nuo 2012 metų aktoriui atimta teisė vienam matytis su savo atžala. Buvusi žmona gavo teismo draudimą vienam Edwardui susitikinėti su sūnumi, kai tuomet šešerių metų vaiko organizme po buvimo su tėvu buvo aptikta kokaino.

Rachel skyrybų prašymą pateikė 2009 metais. Teismas taip pat patenkino moters prašymą uždrausti artintis prie jos, kai ji teisėjams paliudijo mačiusi kelis kartus Edwardą pravažiuojantį pro jos namus.

Nepaisant sudėtingų laikotarpių gyvenime, Edwardas ir toliau dirbo Holivude ir 2005-2006 metais pasirodė penkiose serialo „CSI: Niujorkas“ („CSI: NY“) serijose.

Kai 2011 metais kartu su Sethu Rogenu gavo vaidmenį filme „The Green Hornet“, atrodė, kad situacija stabilizavosi, tačiau vos praėjęs raudonu kilimu aktorius buvo suimtas už tai, kad vėl pažeidė teismo draudimą artintis prie savo buvusios žmonos.

2015 metais Edwardas vaidino „Awaken“ ir „Star Trek: Renegades“ bandomuosiuose filmavimuose, o visiškai neseniai Kento Harperio trileryje „Karma“.

E. Furlongas anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)