Kol daugelis mamų ir dukrų kokybiškai leidžia laiką kartu eidamos į sporto klubą ar vaikščiodamos po parduotuves, Bruna Ferraz ir Eduarda Morais siekia savo tikslo – nugalėti šių metų konkurse „Mis BumBum“.

35 metų motina ir devyniolikmetė dukra gali pasigirti įspūdingais sėdmenimis ir nori juos pademonstruoti visam pasauliui.

Abi moterys neslepia, kad teko sulaukti ir to paties vyro dėmesio. Mama Bruna pasakoja: „Anksčiau mus bandė kabinti tas pats vyras, nors mes to nesuvokėme, kol vėliau apie jį nepasikalbėjome! Buvo labai linksma“.

Tik Eduarda dėl to per daug nesidžiaugia. „Mano draugai vaikinai kalbėjo man, kokia karšta mano mama – man tai šiek tiek nenormalu! Tačiau aš suprantu, apie ką jie kalba“, – sakė dukra.

Mama ne tik vyresnė, bet ir gali pasigirti kiek didesne sėdmenų apimtimi. Jos pasididžiavimas yra 107,5 centimetrų, o dukters – 105 centimetrų apimties.

„Miss BumBum 2016“ bus karūnuota kiek vėliau, nes konkurso finalas vyks lapkričio mėnesį. Konkurso tikslas yra rasti gražiausią Brazilijos užpakaliuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)