S. Smith gimė Filadelfijoje, Pensilvanijos valstijoje. Jos motina – vokiečių kilmės Venesuelos aktorė Ileana Jacquet, o tėvas – JAV pilietis Frederickas Smithas. S. Smith prosenelis iš motinos pusės buvo prancūzas.

Tėvams išsiskyrus, aktorės motina su dukra grįžo į Venesuelą. Šioje šalyje užaugusi S. Smith laiko save venesueliete. Ji laisvai kalba ispaniškai, angliškai ir vokiškai.

Vokiečių kalbą S. Smith išmoko iš motinos, mat ji, nors užaugo Venesueloje, gimė Vokietijoje. S. Smith baigė psichologijos studijas Centriniame Venesuelos universitete (isp. Universidad Central de Venezuela).

Aktorės kelią nulėmė Estrellitos Montenegro vaidmuo seriale „Cara Sucia“ (Purvinas veidas) dešimtojo dešimtmečio pradžioje. Tai sėkmingiausias S. Smith pasirodymas pagrindinio personažo vaidmenyje, tačiau lietuviams ji visad taip ir liks Maria Seleste. Mat būtent šis serialas buvo itin populiarus mūsų šalyje 1994-aisiais.

Aktorė populiari ne tik Venesueloje, bet ir kitose šalyse, kuriose demonstruojami serialai su jos įkūnytais personažais.

2005-aisiais įvyko S. Smith debiutas Holivude. Ji suvaidino Angela La Salle heroję kino juostoje „Cyxork 7“, kurioje nusifilmavo ir Ray Wise‘as.

S. Smith slaptai susituokė su Meksikos aktoriumi Gabrieliu Porrasu. Su juo jis filmavosi televizijos seriale „Olvidarte Jamas“ (Visada mano mintyse). Aktorių santuoka įvyko 2008-ųjų metų vasario 29 dieną. Pora gyveno Majamyje, Floridos valstijoje.

2013-ųjų metų birželio 24 d. pasirodė pranešimas apie poros skyrybas, tačiau jiedu sakė, jog skiriasi taikiai ir labai apgailestauja, jog jų santykiai baigėsi. Pora vaikų taip ir nesusilaukė.

Pati S. Smith gyvena visiškai kitaip, nei kitos žvaigždės. Ji uždara, nedalija interviu, itin retai rodosi viešumoje.

Sonya Smith anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)