„Nerealus jausmas. Esu grojęs ir didesnei publikai, tačiau groti Lietuvos himną, kai kartu gieda tiek daug žmonių... Tiesiog gerklę užgniaužia“, – po ovacijomis palydėto pasirodymo sakė Martynas Levickis.

M. Levickis šiuo metu yra vienas populiariausių akordeono virtuozų pasaulyje. Per savo karjerą atlikėjas jau pelnė daugiau kaip 30 tarptautinių apdovanojimų. Jis grojo su BBC koncertiniu, Birmingemo miesto simfoniniu, Lietuvos valstybiniu simfoniniu ir kitais orkestrais, koncertavo prestižinėse „Royal Albert Hall“, „Royal Festival Hall“ salėse. Šį rudenį atlikėjo koncertiniai maršrutai driekiasi nuo Berlyno ir Sankt Peterburgo, festivalių Jungtinėje Karalystėje ir Šveicarijoje iki pat Seulo.

Į rungtynes atvyko ir Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte. Susirinkusiuosius pralinksmino netikėtas reginys: trečio kėlinio metu, per minutės pertraukėlę, į aikštelę išbėgo vyras, nešinas glėbiu gėlių. Paaiškėjo, kad tai - bernvakario lažybų dalis. Vyras padovanojo gelių damoms pirmoje eilėje, o likusias atidavė šokėjai.

Rungtynių akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)