Paklausta, kaip jaučiasi augintinė, jos šeimininkė Tabatha Bundesen „Reuters“ sakė: „Ji buvo sujaudinta. Galite matyti, kad ji vis dar susijaudinusi“.

Po apsilankymo šalies sostinėje, kita Grumpy Cat stotelė buvo Niujorko Brodvėjus, kur ji penktadienį, rugsėjo 30 dieną, tapo Andrew Lloydo-Webberio miuziklo „Katės“ garbės viešnia. Ją drąsino scenoje buvę aktoriai ir žiūrovai, o debiutą Brodvėjuje katei primins įteiktas plakatas.

Katė, kurios tikrasis vardas Tardar padažas, internete išpopuliarėjo 2012 metais savo nuolatiniu rūsčiu žvilgsniu, kurį lėmė, pasak jos šeimininkės, katės dvarfizmas.

Jos augintinė pasirodė 2014 metų juostoje „Grumpy Cat's Worst Christmas Ever“, taip pat pagal jos atvaizdą sukurtos knygelės vaikams ir minkšti žaisliukai. Be to, su šios katės atvaizdu internete pilna juokingų memų.

Vaizdo reportažas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)