46-erių metų Alberto Mugrabi yra Izraelio pramonininko ir meno vertybių kolekcionieriaus Jose Mugrabi sūnus. Jis vedė tikrai sau į poras tinkančią 23-ejų metų Colby Jordan – 68-erių metų Čikagos verslo magnato milijardieriaus Johno W. Jordano II dukterį, skelbia „The Daily Mail“.

A. Mugrabi ir perpus už jį jaunesnės sužadėtinės vestuvių pokylis buvo surengtas itin prabangiame Antibo viešbutyje „Hotel du Cap-Eden-Roc“.
A. Mugrabi ir perpus už jį jaunesnės sužadėtinės vestuvių pokylis buvo surengtas itin prabangiame Antibo viešbutyje „Hotel du Cap-Eden-Roc“

Beveik 4,5 mln. eurų atsiėjusioms vestuvėms pora išsinuomojo visus pastato apartamentus. Beje, svečiams teko susimokėti už kambarius, kuriuose jie buvo apgyvendinti.

Svečių būryje buvo galima išvysti tokias įžymybes kaip Karlie Kloss, Heidi Klum, dvynukės Olsen, princesė Beatrice ir aktorius Owenas Wilsonas, dalyvavęs kaip vienas iš A. Mugrabi pabrolių.

Vestuvių pokylio dalyviai puotavo ne tik viešbutyje. Ketvirtadienį svečių sutiktuvių garbei surengti pietūs buvo patiekti jūros gėrybių restorane TETOU, o penktadienį visi buvo pakviesti į privačius apartamentus, kuriuose vyko iškilmingųjų pietų repeticija.

Portale „Page Six“ buvo pranešta, kad renginio metu ketinama užtikrinti Baltųjų rūmų apsaugai nenusileidžiantį saugumą. Svečiai buvo perspėti, kad socialinės žiniasklaidos atstovai į pokylį nebus įleidžiami. Sprendžiant iš gausybės per savaitgali tinkle „Instagram“ paskelbtų nuotraukų, akivaizdu, kad kai kurie pokylio dalyviai visgi pasirūpino, kad įspūdingos akimirkos būtų paviešintos.

Jaunavedžių pora taip pat paragino svečius naudoti atitinkamą grotažymę (#tolby), nors perspėjo, kad internete skelbiamų nuotraukų skaičių reikėtų riboti.

Siekiant užtikrinti svečių saugumą buvo pasirūpinta, kad virš apartamentų, kuriuose vyko pokylis, skraidytų nuo bepiločių orlaivių apsaugantis aparatas.

Daugelis iškilmėse dalyvavusių svečių – mados pasaulio žvaigždės, todėl ir ceremonijos data, ir vieta pasirodė tiesiog idealiai parinktos: juk vestuvės įsiterpė tarp Milano ir Paryžiaus mados savaičių, o vyko pusiaukelėje tarp šių Europos miestų.

Be minėtų svečių vestuvėse dalyvavo ir dizaineriai, įskaitant prekės ženklo „Proenza Schouler“ įkūrėjus Jacką McCullough ir Lazaro Hernandezą, rankinių dizainerę Edie Parker, juvelyrus Eugenie Niarchos ir Eddie Borgo, Lisą Marie Fernandez ir buvusį „Oscar de la Renta“ vadovą Peterį Coppingą.

Pokylyje dalyvavo ir „Valentino“ prekės ženklo ambasadorius Carlosas Souza. Jo vadovaujamuose mados namuose buvo pasiūta jaunosios vestuvinė suknelė.
Vestuvių puotos akimirka

Seniau su „Teen Vogue“ bendradarbiavusi C. Jordan dabar atsakinga už svetainę „Minnie Muse“.

A. Mugrabi prekiauja meno vertybėmis. Jo šeimai priklauso daugiau nei tūkstančio Andy Warholo kūrinių kolekcija.

Svečių būryje sukiojosi nemažai manekenių, pavyzdžiui, Poppy Delevingne, Enikő Mihalik, Madison Headrick, Andrea Dellal ir Jessica Hart, renginyje dalyvavusi su savo širdies draugu milijardieriaus įpėdiniu Starvosu Niarchosu.

Visgi gausiausią būrį sudarė modos kritikai, publicistai ir stilistai. Verta paminėti Sarą Moonves, Dereką Blasbergą, Lauren Santo Domingo, Giovanna Battaglia, Jane Keltner de Valle, Alessandra Brawn, Magnusą Bergerį, Kristina O'Neill, Grace Fuller, Alexandrą Michler (artimą Tylerio Winklevosso bičiulę) ir Grace Givens.

Į vestuves buvo pakviesti ir tokie menininkai, meno galerijų savininkai bei kolekcininkai kaip Larry Gagosianas, Tony Shafrazi, Tomas Sachsas su žmona Sarah Hoover, Aby Rosenas su Samantha Boardman, Rachel Feinstein ir Johnas Currinas.

Tarp svečių buvo galima pamatyti ir „Christie‘s“ aukcionatorių Loicą Gouzerį. Jis internete paskelbė keletą nuotraukų. Vienoje iš jų nusifotografavo su ypač elegantišku ir žavingu Brandonu Davisu.

Svečių sąrašą papildė ir Michaelo Dello duktė Alexa, taip pat Steve‘as Tischas su žmona Jamie, Johnas ir Susan Hess su sūnumi Mikey, Andresas Santo Domingo, Peggy Siegal, Coco Brandolini D'Adda, Johnas Theodoracopulas, Serena Boardman, Marjorie Gubelmann ir Allison Sarofim.

Savaitgalį į Prancūziją teko vykti ir Wendi Murdoch su drauge Daša Žukova bei Siennai Miller.

Sklinda kalbos, kad S. Miller susitikinėja su „Fokskečerio“ režisieriumi Bennetu Milleriu, buvusiu artimu Ashley Olson draugu.

Vestuvių pokylio dalyvius linksmino Nile Rogersas su „Chic“, vėliau – Marko Ronsono kūriniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)