Europos lektorių elitui priskiriamas B.Grundlas, nepaisydamas stiprių likimo smūgių, žaibiškai padarė puikią karjerą kaip aukščiausio lygio vadovas ir vadybos ekspertas. B.Grundlas skaitys paskaitą „Laisvos valios dovana: kaip tapti bosu savo galvoje?“, kurioje kalbės apie tai, kaip prisiimti atsakomybę už savo veiksmus ir išmokti vadovauti sau.

Profesionalus teniso žaidėjas B.Grundlas savo laiku buvo vienas iš 100-o geriausių Vokietijos tenisininkų ir uždirbdavo didžiulius honorarus. Deja, įvykus nelaimingam atsitikimui, vyras patyrė didžiulę kaklo traumą, po kurios tapo 90 proc. paralyžiuotas. Niekada nepasidavęs atletas buvo priverstas permąstyti savo galimybes ir įvertinti, kuo jis gali būti naudingas kitiems.

Šiandien iš savo sukurto verslo B. Grundlas uždirba daugiau nei iš sporto. Jo konsultacijomis naudojasi ir mokymuose dalyvauja tokios garsios kompanijos kaip „Deutsche BP“, „DaimlerChrysler“, „Telekom“, „Deutsche Bank“, „Novartis“ ir daugelis kitų. Savo neįkainojama patirtimi ir dvasios stiprybe lektorius dalijasi seminaruose, konferencijose, ugdomojo vadovavimo sesijose ir knygose.

Paskutinę rugsėjo dieną vyksiančioje konferencijoje „No Limits“ dalyvaus visa rinktinė garsiausių lektorių ne tik iš mūsų šalies, bet ir viso pasaulio. Motyvatorius N.Vujičičius pristatys pranešimą „Kaip gyventi be ribų, net jei galvoji, kad turi įvairiausių apribojimų?“. Konferencijoje taip pat dalyvaus stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas, verslininkas ir knygų autorius Ignas Staškevičius, „Swedbank“ Lietuvoje vadovė Dovilė Grigienė. Knygos „Lyderystė paprastai“ autorius B.Grundlas mūsų šalyje lankysis antrą kartą: 2014 m. jis dalyvavo tarptautinėje verslo ir lyderystės konferencijoje „Forum One“.

Motyvacijos konferenciją „No Limits“ rengia „Success Stars International“ – išskirtinių verslo ir lyderystės mokymų su aukščiausios klasės pranešėjais organizatorius Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)