Dvi A. Beliakaitės suknelės sukurtos įkvėptos vasarą Palangoje vykusių lenktynių. Aurelija į lenktynes audringai išlydėjo šiais metais stilingiausiu lenktynių automobiliu išrinktą „Porsche“, kuris tapo fotosesijos akcentu.

Juodomis suknelėmis ir netradiciniais sprendimais garsėjanti dizainerė, šįkart pristato dvi naujas sukneles. Šviesi vestuvinė, kuri simbolizuoja meilę, ramybę ir šeimą, buvo fotografuota dieną. Juodą suknelę J. Žižė vilkėjo vakare, ji pabrėžia velniškumą, aistrą, kuri slepiasi kiekvienoje moteryje.


Pasak A. Beliakaitės, dailiosios lyties atstovės turi dvi puses, tačiau svarbiausia išlaikyti harmoniją: „kiekviena suknelė turi savo moterį. Noriu, kad klientė vilkėdama mano kurtas sukneles išlaisvintų savo stipriasias puses, tikiu, kad mes, moterys, esame svarbios ir suteikiame savo šeimai stiprybės, dėl to kokios esame ištikrųjų, be mūsų vyrai nebūtų tokie galingi,” – šypteli 27-erių A. Beliakaitė, kuri šiuo metu intensyviai ruošiasi naujos kolekcijos pristatymui, įvyksiančiam šių metų lapkritį.

Kyviškių aerodrome fotografės Anos Rosso vizijos išpildymui buvo pasirinkti šunys - dieną mažylis Malamutas Gosta, naktį grėsmingas dobermanas, vardu Šango.

Ne kartą Aurelijos sukneles vilkėjusi J.Žižė sako, kad fotosesija buvo labai įdomi ir jaudininti, jauna moteris, prieš metus susilaukusi dukrelės Lėjos sako, kad gyvenime svarbiausia šeima ir meilė, tačiau niekuomet nereikia pamiršti savo „vidinės nakties”, juoda suknelė ypač pabrėžė Julijos seksualumą, jos dailias kojas.

„Išlaikyti tvirtą šeimą - didžiulis darbas, ji bus laiminga tik tuomet, kai pati būsite laiminga ir neužmiršite savęs bei sau mielos veiklos. Nepamirškite taisyklės: su vyru valiūkiška viliokė, vaikui geriausia pasaulyje mama, o viešumoje tikra dama,” – sėkmingos šeimos receptu dalinasi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)