„Nesu šeštą mėnesį nėščia, tiesiog pilvas išsipūtęs nuo maisto... Šias dvi nuotraukas skiria 12 valandų, viena daryta prieš einant miegoti, kita – ryte“, – parašė ji ketvirtadienį.

„Nesame tokie, kokie atrodome socialiniuose tinklalapiuose. Pamaniau, pasidalinsiu su jumis negražia savo nuotrauka ir įrodysiu, kad niekas nėra tobulas. <...> Nesijaudinkite, merginos, net pačioms gražiausioms taip nutinka, taip jau būna moterims. Tai žavus miego trūkumo, streso, hormonų ir maisto netoleravimo derinys.“

T. Brien rašo, kad kartais jai pučia pilvą po tam tikrų maisto produktų ar kt.

„Ši nuotrauka daryta prastą dieną, nė negalėčiau pasakyti, ką suvalgiau, kad išpūtė pilvą. Pergalvojau, ką valgiau – viskas buvo gana sveika, tad tikriausiai organizmui kažkas netinka, – rašė ji. – Kartais organizmas ima netoleruoti to, ką visada valgei.“

T. Brien atvirai rašo, kad stresas, miego kokybė, hormonai irgi daro įtakos jos kūnui, ypač jei ji neišmiega naktį aštuonių valandų.

Ji pabrėžė, kad nėra tobula ir kad visi turi savo silpnybių.

T. Brien įrašą pabendrino 4000 kartų, o jos nuotraukas komentavo tūkstančiai. Žmonės rašė, kad žavisi jos nuoširdumu ir drąsa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)