Vartotojas „Jnut731“ socialiniame tinkle „Imgur“ paskelbė virtinę fotografijų, kuriose užfiksuoti jau įgyvendinti šio verslininko reikalavimai. „Absurdiški ir linksmi viešbučio reikalavimai įgyvendinti. Vienas iš būdų, kaip smaginasi mano draugas, kai išvyksta į verslo keliones“, - rašė jis.

Tarp tokių reikalavimų yra prašymas, kad viešbučio darbuotojai pastatytų pilį iš pagalvių ar, remdamiesi tik savo vaizduote, nupieštų jo piešinį, rašo dailymail.co.uk.

Verslininkas, kuris, kaip manoma, yra iš Jungtinių Valstijų, viešbučiuose užpildo „Papildomų reikalavimų“ formas, kuriose ir išdėsto savo keistus ir išradingus įnorius.

„Prašau, raskite laivo kapitonu aprengto šuns nuotrauką ir padėkite ją šalia mano lovos. Ačiū“, - viename iš prašymų rašė jis.
Viešbutis pasistengė ir jo numeryje tikrai buvo padėta nuotrauka su šuniu, vilkinčiu kapitono drabužiais ir užsidėjusiu akinius nuo saulės.
Formuluodamas kitą užgaidą, jis paprašė viešbučio darbuotojų pasitelkti šiek tiek vaizduotės.

„Jei galėtumėte nupiešti piešinį, kuriame pavaizduotumėte, kaip, jūsų manymu, aš atrodau, būčiau labai dėkingas“, - rašė jis.

Tačiau darbuotojai padarė dar daugiau, negu jis prašė: jie ne tik nupiešė vyrą su žemyn krentančiais kirpčiais, kruopščiai prižiūrėta barzdele ir ilgomis blakstienomis, bet dar ir įrėmino savo darbą.

Kitą kartą verslininkas paprašė ant lovos „padėti Alfonso Ribeiro ir Jeremy Jacksono nuotraukas taip, tarsi jos žvelgtų viena į kitą“.
Viešbučio darbuotojai taip ir padarė: nespalvotą „Fresh Prince“ aktoriaus A. Ribeiro nuotrauką padėjo prieš „Baywatch“ („Gelbėtojų“) žvaigždės Jeremy Jacksono fotografiją.

Dar vienas keistas reikalavimas buvo „pastatyti ant lovos tvirtovę iš pagalvių“.

Jis taip pat yra prašęs atspausdinti močiutės Windslow iš JAV serialo „Family Matters“ fotografiją. Žinoma, jam pasirodžius viešbutyje, jo jau laukė pageidauta nuotrauka.

Toks įrašas apie verslininko norus paskatino ir kitus žmones pasidalyti savo patirtimi apie savo reikalavimus viešbučiams.

Vienas „Imgur“ vartotojas prisipažino, kad rezervuodamas viešbučio kambarį, paprašė trijų raudonos spalvos saldainių „M&Ms“ ir „kumpio griežinėlių nuotraukos“ šalia lovos.

Jis pasakojo, kad per mėnesį visiškai pamiršo prašęs šių dalykų, bet jo nuostabai, viešbučio personalas tobulai įgyvendino šiuos prašymus.

Nuobodžiaujantis verslininkas nėra vienintelis svečias, keliantis keistus reikalavimus. Viena Nicolas Cage`o gerbėja daugybę kartų savo viešnagės metu prašė jos viešbučio kambarį papuošti šio aktoriaus nuotraukomis.
Pirmiausia viešbučio personalas prie lovos paliko N. Cage`o nuotrauką iš filmo „Con Air“ („Kalinių lėktuvas“) ir raštelį „Saldžių sapnų“.

Tuomet viešnia pareikalavo, kad prie vonios veidrodžio būtų priklijuota Holivudo žvaigždės nuotrauka iš filmo „Moonstruck“ („Pamišę“).

Galiausiai svečiai paprašė šalia televizoriaus padėti aktoriaus nuotrauką iš trilerio „8 mm“ („8 milimetrai“), ir darbuotojai šią užgaidą taip pat patenkino.

Vienas viešbučio darbuotojas atskleidė, kad svečiai yra prašę įrėmintos nuotraukos su Sterlingu Archeriu iš komiško amerikiečių animacinio serialo.

Kitas svečias pageidavo įrėmintos aktoriaus Christopherio Walkeno nuotraukos.

Viešbučio darbuotojai dar kartą pademonstravo, kad jie taip pat turi humoro jausmą ir šiuos prašymus įvykdė.

Dar vienas viešbučio klientas, apsistojęs „Novotel“ viešbutyje Volverhamptone, prašė padėti tiranozauro atvaizdą ir personalas jį gavo.

Tuo tarpu kitas keistuolis paprašė, kad viena iš jo kambario lovų būtų pastatyta atbulai, o pagalvės padėtos pėdų pusėje.
Kambarinės šį prašymą įvykdė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)