Laukiant ypatingo įvykio, šio vakaro laidoje „Svogūnų Lietuva“ lankysis aktorius Ramūnas Šimukauskas, kuris savo pasakojimu nustebins ne tik televizijos žiūrovus, bet ir patį laidos vedėją Arūną Valinską. R. Šimukauskas, televizijoje išgarsėjęs kaip buvusio Seimo pirmininko ir pramogų pasaulio senbuvio antrininkas, atskleis, kad kaip tik šis personažas leido jam užsidirbti ir įsigyti išsvajotą motociklą.

Žinomas aktorius bus apdovanotas „Valinskas prieš Valinską“ svogūno statulėle. Apdovanojimas aktoriui bus įteiktas už gyvenimo vaidmenį – meistriškai sukurtą A. Valinsko parodiją.

„Dėka jūsų, aš tikrai uždirbau visai neblogai pinigų ir nusipirkau motociklą. Valinskas, tam tikra prasme, uždirbo mano motociklui pinigų, tai aš esu, jums, labai dėkingas“, – laidos studijoje į Arūną kreipsis R. Šimukauskas.

Aktorius prisipažins, kad į laidos filmavimą jis važiavo su nerimu, mat, ne kartą viešojoje erdvėje sklandė kalbos, kad savo antrininką sutikęs A. Valinskas jam net rankos nepaduotų. „Aš su tokiu nerimu važiavau į laidą. Senais gerais laikais, kuomet, tamsta, buvai Seimo pirmininkas, o aš turėjau irgi tokią garbingą pareigą televizijoje rodytis tamstos vaidmenyje, žurnalistai dažnai iš manęs imdavo interviu ir visą laiką sakydavo: „Klausyk, o kaip Valinskas reaguoja?“ Sakydavau: „Aš nežinau“. Bet visi buvo tiek įsibaiminę, kad kai jau mane sutiks pats Valinskas, tai man gerai nebus“, – juokdamasis šio vakaro laidoje kalbės Ramūnas.

Niekada aktorystės nesimokęs, bet ne vieną įsimintiną vaidmenį teatre, kine ir televizijoje sukūręs R. Šimukauskas tikins Arūnu nevirtęs ir jo savybių neperėmęs: „Aš stengiuosi atsiriboti nuo to kas yra personažai, nes paskui gali pradėti maišytis galvoje ir tokia aktorinė šizofrenija prasidėti. Yra senas teatrinis posakis: kai išeini iš scenos, nepamiršk išeiti iš vaidmens, nes kitaip neaišku su kokiu vaidmeniu prabusi ryte ir kas tu toks būsi“.

Antroji laidos nominacija „Oskarinis svogūnas“ šįvakar atiteks vienam linksmiausių Lietuvos aktorių, režisieriui ir tikrai legendai – Adolfui Večerskiui. Apdovanojimas jam bus įteiktas už viso gyvenimo vaidmenis.

„Kuo baisesnį vaidini, tuo didesnis honoraras?“, – A. Večerskio apie sukurtus blogiukų vaidmenis, teirausis laidos vedėjas. Humoro jausmo nestokojantis aktorius nepasimes ir laidos studijoje sukels tikrą juoko bangą: „Jūs turite savo patirtį ir, matyt, tuo remdamasis tą ir teigiate. Gal žmonės jums nesakė, bet aš jau seniai ieškau televizoriaus, kuris nerodo Valinsko. Jei aš naktį jus susapnuočiau, tai daugiau gulti neičiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)