Plastikos chirurgų kišenes Rodrigo per šį laiką papildė daugiau kaip 386 tūkstančiais eurų. Anot užsienio žiniasklaidos, Rodrigo tikina, kad lėlės keno išvaizda jam teikia ne tik begalinį džiaugsmą, bet ir įkvepia pasitikėjimo savimi.

Brazilo kūne turbūt nebeliko vietelės, kurios nebūtų tobulinę plastikos meistrai. Veido bruožus vaikinas reguliariai paryškina injekcijomis, o jo sportiškas pilvo presas tėra plastikos chirurgų kūrinys, net plaukų augimo linija koreguota plastikos chirurgo skalpeliu...

Beje, vaikinas kasdien vartoja ir daugybę medikamentų. Jis nė dienos nepraleidžia be kolageno tablečių, plaukų auginimą skatinančių ir panašių medikamentų.

Socialiniame tinkle „Instagram“ daugiau kaip 70 tūkstančių gerbėjų turintis R. Alves tikina, kad jo kūnas ir siela nuo pat gimimo buvo nesuderinami dalykai, tad jam neliko nieko kito, kaip tik kreipts į plastikos chirurgus. Dabar brazilas džaugiasi, kad jo išvaizda jam „tinka it pirštinė“.

Daugybę pinigų kainuojančioms plastinėms operacijoms vaikinas užsidirba dirbdamas skrydžių palydovu, dalyvaudamas vakarėliuose bei konsultuodamas kitus stiliaus klausimais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)