Sofia Abramovič yra viena iš septynių verslininko atžalų. Gyvena Londone, čia jai nupirktos du didžiuliai apartamentai. Tiesa, oficialiai jie priklauso merginos mamai Irinai, kuri su R. Abramovičiumi išsiskyrė 2007 metais.

Savaitgaliais Sofia mielai laiką leidžia užmiesčio rezidencijoje, kainavusioje 18 milijonų svarų. Taip pat mergina su draugais asmeniniu lėktuvu dažnai skrenda pašėlti į 15 mln. svarų kainavusį namą Prancūzijos pietuose. Netoliese yra Kanai ir Nica.

Šiuo metu S. Abramovič studijuoja karališkame Holloway universitete, į kurį keliauja neperšaunamu Range Rover markės automobiliu, apsupta daugybės asmens sargybinių. Kai mergina būna apsistojusi toliau, į paskaitas ją atskraidina sraigtasparnis.

Sofios motina kartą spaudai pasakojo, kad nors ir atrogo, jog jie gyvena lyg pasakoje, kartais yra visiškai atvirkščiai, mat šeima baiminasi dėl savo saugumo. Tam, kad piktavaliai nesusektų jų buvimo vietos, garsiosios šeimos nariai yra priversti kartą per savaitę keisti telefono numerį ir negali nė piršto pajudinti be apsaugos darbuotojų žinios.

„Bijojome, kad vaikus gali pagrobti dėl išpirkos, todėl jų apsaugai skyrėme didžiulį dėmesį. Tačiau ne norėjome, kad jie gyventų lyg auksiniame narvelyje, tad su būriu rameningų ginkluotų vyrukų lankėmės muziejuose, teatruose, keliavome,“ – viename interviu pasakojo I. Abramovič.

Sofiai tėvai bando suteikti kuo įprastesnes gyvenimo sąlygas. Mergina audringai, su 500 draugų pernai atšventė gimtadienį viename naktiniame klube, o vėliau Maldyvuose atostogavo su Beckhamų ir Gordono Ramsay šeimomis.

Po studijų S. Abramovič jodinėja su savo žirgais – Bugsy ir Rainbow, kainavusiais 300 tūkst. svarų. Taip pat dalyvauja žirgų varžybose, kuriose atstovauja Rusijai. Dukters pasirodymą stebėti iš bet kurio pasaulio kampelio specialiai atskrenda ir pats R. Abramovičius.

Sofios tėčio turtas vertinamas beveik 10 milijardų svarų (apie 13 mlrd. eurų). Šiuo metu R. Abramovičius yra vedęs modelį Dariją Žukovą, su kuria augina dvi atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (302)