Niujorke gyvenanti brazilė, pakeitusi gyvenimo būdą, savo 46 dydžio drabužius iškeitė į 36-ą dydį.
Užsienio žiniasklaidai moteris pasakojo, kad anskčiau buvo tiesiog apsėsta nesveiko maisto. Bulvių traškučiai, greitas maistas ir saldumynai – toks buvo Nathalios kasdienis maisto racionas.

Sunkiausia ji buvo 2012 metų gegužę, tuomet jos svoris viršijo 120 kilogramų. Šiuo metu jos svoris nebesiekia 70 kg. Ir visa tai ji pasiekė ne tik atsisakiusi maisto, kuris jai kenkė, bet ir nuoširdžiai liedama prakaitą sporto salėje.

N. Teixeira prisipažino, kad kardinaliai pakeisti gyvenimo būdą nusprendė tuomet, kai nuo minčių, kokia ji bjauri ir pasišlykštėtina, nebegalėjo net miegoti, ją ėmė kankinti nemiga. Jos ryžtas buvo toks didžiulis, kad šiuo metu ji ne tik džiaugiasi lieknomis kūno linijomis, bet ir dalyvauja kūno rengybos konkursuose.

29-erių Nathalia ištekėjo būdama vos 18-os. Nuo tada moteris vis daugiau laiko praleisdavo namuose. anot jos, ji net ir dirbdavo namuose, tad jos kasdienė rutina buvo tiesiog sėdėjimas ir valgymas.

Norėdama įkvėpti ir kitas, Nathalia savo pokyčiais mielai dalijasi socialiniuose tinkluose nevengdama parodyti ne tik tobulą savo kūną, bet ir palyginti jį su tuo, kuriuo ji pati šlykštėdavosi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)