19
Kitas

Vyruko vardas feisbukui pasirodė per daug įtartinas

Dėl feisbuko pasikeitė vardą

30-etė Jemma Rogers iš Londono feisbuko paskyrą susikūrė 2008 metais. Ji registracijai pasirinko pseudonimą Jemmaroid Von Laalaa – tokį sprendimą priėmė norėdama išvengti senų pažįstamų ar visai nepažįstamų žmonių prašymų draugauti, skelbia oddee.com.

2015 metų birželį moteris gavo žinutę iš feisbuko, kurioje jos buvo paprašyta įrodyti, kad tai jos tikrasis vardas ir paskyra. Pasimetusi ir sunerimusi, kad paskyra bus panaikinta, Jemma ėmėsi visų įmanomų priemonių, kad įrodytų savo tapatybę. Nepaisant to, kitą dieną paskyra buvo išjungta.

Norėdama susigrąžinti savo gyvenimą socialiniame tinkle, moteris priėmė itin drastišką sprendimą ir pasikeitė savo tikrąjį vardą į pseudonimą – dabar jos oficialus vardas yra Jemmaroid Von Laalaa. Juokingiausia, kad feisbukas moteriai paskyros taip ir negrąžino, nors ji ir nusiuntė savo naujų asmens dokumentų kopijas.

19
Kitas

Vyruko vardas feisbukui pasirodė per daug įtartinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)