18 metų Taylor Giavasis įkūrė „Instagram“ puslapį „The Naked Diares“, kuriame skelbiamos ne tik jos fotografijos, bet ir nuotraukos su natūraliomis, neredaguotomis moterų formomis vaizdai, rašo dailymail.co.uk.

Los Andžele gyvenanti paauglė „MTV News“ sakė, kad šis puslapis gimė po to, kai ji mėgino paguosti savo draugę, kuri, jos manymu, pernelyg nemylėjo savo kūno.

„Pasakiau jai: „Leisk man tave nufotografuoti, kad tave parodyčiau“, ir ji sutiko. Jai patiko, kaip ji atrodė. Jai taip patiko nuotraukos, kad pagalvojau, kodėl man nepadarius to paties su kitomis merginomis?“, - teigė ji.

Netrukus Taylor užsikrėtė šia misija ir su draugėmis pradėjo rengti fotosesijas. Ji sukūrė „Instagram“ puslapį, kuris tapo jos projekto namais.

Daugumos moterų ir merginų veidų nuotraukose nesimato – pagrindinis dėmesys skiriamas jų figūrai, strijoms ar randams.

Fotografijoms pozuoja įvairių figūrų ir amžiaus merginos bei moterys, turinčios įvairią gyvenimo patirtį. Vienos fotografavosi po nėštumo, kitos demonstruoja traumų ar operacijų žymes.

Galiausiai šis puslapis tapo kai kuo daugiau negu nuoširdžia moteriškų formų galerija – jis virto bendruomene.

„Iš pradžių skelbiau tik savo pačios darytas nuotraukas, bet vėliau žmonės pradėjo siųsti man savo istorijas. Tuomet pagalvojau, kodėl man nepaskyrus šio „Instagram“ puslapio merginoms ir moterims, kad jos labiau mylėtų save?“, - aiškino Taylor.

Paauglę užplūdo žinutės iš moterų, kurias šis projektas įkvėpė ir suteikė pasitikėjimo savimi.

„Man parašė tiek daug merginų, kurios sakė, kad aš pakeičiau jų gyvenimą ir įkvėpiau joms pasitikėjimo savimi. Šis projektas tarsi atmerkė akis, nes niekada nesitikėjau, kad jis turės tokią įtaką“, - sakė puslapio autorė.

„Jūsų „Instagram“ padėjo man ištverti sunkiausias dienas“, - rašė viena puslapio gerbėja. Kita pridūrė: „Jūsų judėjimas taip įkvepia ir suteikia kažką, ko reikia šiai kartai. Mes bandome save koreguoti, užuot pirmiausia mylėjusios save“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)