14
Kitas

Manifestoriai

Šią sistemą, kaip diktavimą iš aukščiau, 1987 metais perdavė kanadietis, gimęs Montrealyje, Ra Uru Hu (Robert Allan Krakower). Ji apjungia astrologiją, Kabalą, čakrų sistemą ir I Ching senovės kinų išmintį. Sistema parodo, kokias savybes bei dovanas atsinešė kiekvienas žmogus ir duoda rekomendacijas, kaip save geriausiai atskleisti bei realizuoti. Visos žinios yra rekomendacinio pobūdžio, niekuo nereikia tikėti aklai, tiesiog pradėti eksperimentą ir žiūrėti, kaip ir ar tai veikia. 

„Juk jei turime dovaną, kam išradinėti dviratį, imame siūlomą įrankį ir tobuliname įgūdžius“, – sako Human Design (HD) specialistė Lietuvoje.

Birutė Ališkauskaitė

„Savojo dizaino žinojimas ir strategijos taikymas žmogui padeda be didesnių klaidžiojimų ir pasipriešinimo atskleisti savo stipriąsias puses, lengviau tvarkytis su šešėline dalimi ir tiesiog gerai jaustis, nes gyvenama darnoje su savimi. – Pasakojo B. Ališkauskaitė. – Vaikai nuo mažens auklėjami pagal tėvų įsitikinimus ir patirtį, o tai tikrai ne visada yra geriausia, ką gali gauti vaikas".

Pagal Human Design žmonės yra skirstomi į keturis tipus pagal auros struktūrą: manifestoriai, projektoriai, generatoriai ir reflektoriai. Kiekvienas tipas turi savo strategiją, kuria vadovaudamiesi lengviausiai pasieks savo tikslų. 

„Yra dar 12 profilių, kurių giliau neanalizuosime, o tik apžvelgsime pagrindinius tipus. Kadangi neturėjome tikslios žymių Lietuvos žmonių gimimo valandos, o naudojomės tik gimimo data bei miestu, galima HD tipo nustatymo paklaida", - sakė B. Ališauskaitė.

14
Kitas

Manifestoriai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)