Kiekvienoje šalyje „Gurmanų teatras“ pristatys kiek kitokį pasirodymą, o vakarienių meniu sudarys kiekvienos šalies žymiausi virtuvės meistrai.

Lietuvoje įspūdingą vakaro meniu kurs virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas, o reginio gurmaniškumu rūpinsis režisierius Vilius Malinauskas. Projekte taip pat dalyvauja aktoriai Kristina Radžiukynaitė, Evaldas Jansas, Justas Valinskas, o scenografiją kuria Aigarsas Ozolinšas iš Latvijos.

Premjera – 2015 m. lapkričio 5 d., Menų fabrike „Loftas“

Vakaro tyrimą sudaro trijų patiekalų vakarienė, specialiai parinkti gėrimai ir kriminalinė istorija - spektaklis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją