Lucy ir Anna už plastines operacijas jau paklojo beveik 200 tūkstančių eurų, praneša užsienio naujienų portalas METRO.co.uk. Tiesa, tobulindamos savo bruožus jos nepamiršo ir pasididinti krūtų. Šiuo metu sesės džiaugiasi dvigubo D dydžių krūtinėmis.

Labiausiai identiškomis pasaulio dvynėmis tituluojamos sesės dalijasi ne tik viena lova, bet ir vienu vaikinu. Beje, identiškiausių pasaulio dvynių titulą jos pelnė dalyvaudamos japoniškame realybės šou, kuriame buvo renkami dvynių dvyniai. O šios sesės tiesiog neišskiriamos - net į parduotuvę neina atskirai. Beje, jos net naudojasi vienu kompiuteriu vienu metu.

DeCinque sesutės niekuomet nenutolsta viena nuo kitos toliau nei per kelis metrus. Jos net ir valgo tuo pačiu metu ir tą patį maistą. Lucy ir Anna tikina, kad net ir sotumo jausmas joms ateina tuo pačiu metu. Be to, sesės dalijasi ir vienu darbu. Jos dirba prieglaudoje, kur patiekia globojamiems asmenims maistą.

Ir svarbiausia, sesės, kurios vis dar gyvena savo mamos namuose, dalijasi vienu vaikinu ir viena lova. 28-erių sesės draugauja su 31-erių elektriku Benu Byrne. Merginos jį vadina "išrinktuoju".

Tiesa, anksčiau jos bandė susitikinėti su skirtingais vaikinais, bet yra įsitikinusios, kad susitikinėti su vienu - daug paprasčiau. Joms tai neatrodo keista. Tuo metu jų vaikinas Benas atvirauja, kad kartais patenkinti abi sesutes būna keblu, bet tokios problemos jam labai malonios.