Su kelių džiazo muzikos tyrinėtojų pagalba, M. Cantor ir D. Huff sugebėjo surasti tris video įrašus, kuriuos tuo metu vadino muzikiniais video klipais. Slaugos namuose prižiūrima A. Barker būdama 102 metų pirmą kartą išvydo savo performansus „iPad'o“ ekrane. Moteris reakcija - jaudinanti.

Žiūrėdama į save jauną ir energingai šokančia Alice šypsojosi ir į muzikos ritmą plojo delnais. Maža to, ji prisminė senus laikus bei pasakojo, kad tai buvo neįkainojama patirtis.

„Tai yra nepaprasta! Kaip gera prisiminti jaunystę ir laikus, kai aš šokau. Aš dažnai sau sakydavau, kad gaunu pinigus už darymą to, ką tiesiog dievinu. Būčiau tai darius ir be jokio užmokesčio, nes skambant muzikai šokdama aš jaučiausi geriausiai“, - sakė moteris.

Ankstesnėje klipo dalyje A. Barker sakė, kad norėtų išlipti iš lovos, sugrįžti į jaunystę ir daryti viską iš naujo.

Buvusi šokėja yra pasirodžiusi tokiuose klubuose kaip „The Apollo“, „Cotton club“, „Zanzibaras“ ir kt. Juose savo koncertinius pasirodymus rengdavo pasaulinio garso žvaigždės – Frankas Sinatra, Gene Kelly ir Bill „Bojangles“ Robinson.

Jaudinantį video klipą galite išvysti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)