Pagrindiniu koncerto akcentu taps pasaulinio lygio atlikėja iš Rumunijos – Minelli. Jos debiutinio hito „Rampampam“ priedainis pažįstamas kiekvienam – ir vaikui, ir senjorui. Prie garsių vardų jungiasi ir nostalgiškieji Benassi Bros kartu su dainininke Dhany, kurie akimirksniu sugrąžins į jaunystę, o kai ką ir į vaikystę, kai įsidėję CD diską į grotuvą šokdavote pagal „Every Single Day“ hitą, rašoma pranešime spaudai.

Pagrindinėje scenoje taip pat pasirodys Lietuvos muzikos divos: romantiškoji Inga Jankauskaitė, šių dienų muzikos šviesulys, M.A.M.A metų pop atlikėjos titulą šiemet pelniusi Jessica Shy, prie atlikėjų jungiasi ir jaunimo numylėtiniai 2Kvėpavimas, kartu su kylančia žvaigžde Adrina.

Tačiau tai – toli gražu ne viskas. Meilės laivu į Raudonės Pilies festivalį su geriausia programa atplauks pats Rytis Cicinas, o vyresniems festivalio lankytojams – staigmena: juos linksmins legendinis ansamblis Jonis, Jurbarko kultūros centro kapela „Santaka“ bei daugelis kitų puikiai pažįstamų ansamblių.

Visą dieną šurmuliuos amatų mugė, kurioje, net neabejojame, rasite visko, ko tik širdis geidžia.

Svarbi informacija tėveliams: festivalyje veiks vaikų zona su begale pramogų.

Ar prisimenate garsiąją „Piratų mankštą“? Negali būti, kad pamiršote, o jeigu, vis tik taip nutiko, nieko baisaus. Ją ir mažiems ir dideliems primins vaikų numylėtinis Kapitonas Flintas.

Mažųjų festivalio lankytojų taip pat lauks batutų pramogos, užsiėmimai su animatoriais, pramogos burbuluose ant vandens, cirko pasirodymai ir oro akrobatai bei daug įvairiausių veiklų, tad tėveliai galės ramiai linksmintis ir klausytis koncerto, kol jų mažieji bus užimti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją