Kaip rašoma pranešime spaudai, Natalijos Bunkės kūrinių pristatinėti nebereikia – tiek jaunimas, tiek vyresni festivalio svečiai mintinai moka jos hitus, tokius, kaip naujai atgimusį „Panelė verta milijono“, „Širdis ant balto sniego“ ir „Spotify“ platformos topuose karaliaujantį „Aš gyvenu“. Tai – tik labai maža dalis viso šou, kuriam ruošiasi Natalija, tačiau koks jis bus, ji palieka paslaptį ir koketiškai atsako: „Pamatysite patys!“

O dabar – metas surimtėti, nes pristatome dar vieną atlikėją, dėl kurio alpsta jaunosios lietuviškos muzikos gerbėjos, o visi kiti – tiesiog nuoširdžiai myli – FC Baseball.

Vyresniajai melomanų kartai sentimentus keliantis šio atlikėjo pseudonimas Junior A, vėliau kardinaliai pasikeitęs ir ėmęs kurti lietuviškai, Tautvydas Gaudėšius tapo FC Baseball. Jis taip pat pažada įsimintiną pasirodymą, kuris leis mėgautis nuostabia lyrine muzika.

Tiems, kurie dar nemoka FC Baseball dainų mintinai – pats metas pradėti jų mokytis. Namų darbams rekomenduojame išmokti dainas „Gyvenimas“, „Perplaukta upė“, „Plungė“, o taip pat pasiruošti tvirtą draugo petį ir nosinaičių, nes, sielos apsivalymui jų, greičiausiai prireiks.

Roko muzikos porciją festivalyje žada grupė „Requiem“. Draugėn dar 1994-aisiais susibūrę ukmergiškiai Tomas Krivickas–Psichas, Marius Šniras ir grupė parodys, kas yra gera roko muzika.

Pamenate dainą „Aš nupirksiu tau namą“, kurią dar 2000-aisiais dainavo greičiausiai kas antras radijo klausytojas? Būtent šis hitas tapo grupės tramplinu į šlovę. Dabar grupė dirba su garsiausiais Lietuvos atlikėjais, kuria naujus hitus ir, be abejo, ruošiasi į „Karklės“ festivalį.

Organizatoriai įspėja: kelias dienas besitęsiančio renginio svečiams tikrai prireiks 2 Kvėpavimo.

Svarbiausia sąlyga: Festivalio svečiams bus privaloma leisti sau viską, tačiau nepulti į Paranoją. Geriau į parankę pasičiupti Vasarinę mergaitę, Kukliai pasėdėti. Tai – nuoširdus patarimas, ir priminimas, kad tai – geriausi „2 Kvėpavimo“ hitai, prie kurių dar galima pridėti ir „Prancūziškas bučinys“, „Panamera“.

Susitinkame Karklėje jau rugpjūčio 11-13 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją