LP, kurios tikrasis vardas Laura Pergolizzi, balso tembras bei dainų intensyvumas yra toks unikalus, kad sunku ją būtų supainioti su kuo nors kitu. Žanrų rėmų nepaisanti dainininkė ir dainų autorė savo muzikinėje sąskaitoje turi ne vieną platininį statusą bei daugiau nei 3 milijardus perklausų internete, rašoma pranešime spaudai.

Kasdien LP dainos Youtube klausomos daugiau nei 1 milijoną kartų, o platformoje Spotify jos kūrinių kas mėnesį klauso beveik 6 milijonai žmonių.

Jausmingos LP dainos vienu įkvėpimu gali atskleisti intymią tiesą, o kitu – skatina šelmiškai iškelti vidurinį pirštą. Jos kūryba gali būti gundanti, jausminga, įkvepianti, pagauli ar maištinga, bet viena aišku – LP dainų nuoširdumas ir grynumas yra artimas daugeliui. Kiekvienas jos įrašas – tai meno kūrinys, kupinas painiavos, tiesos ir savęs atradimo. Tai įrodo ir didžiausias jos hitas „Lost On You“ – bene populiariausia išsiskyrimo daina, kuri ilgai karaliavo aštuoniolikos pasaulio valstybių muzikos topų viršūnėse.

LP energija, jausmingumas ir be proto kerintis balsas – rugpjūčio pirmą savaitgalį muzikos festivalyje „Granatos Live“. Jau paskelbta, kad čia pasirodys ir tokios pasaulinės žvaigždės kaip Bebe Rexha, Lukas Graham, Oliver Heldens, taip pat Lietuvos atlikėjai Jazzu, Jessica Shy, G&G Sindikatas, Jovani, Gabrielius Vagelis, OG Version ir Remis Retro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją