„SIGMA“, kaip rašoma pranešime spaudai, yra vieni garsiausių drum‘n‘bass atlikėjų pasaulyje, sukaupę daugiau nei kelis šimtus milijonų peržiūrų bei 7 milijonus pasaulinių pardavimų ir klausytojams žinomi tokiais hitais, kaip „Nobody To Love“, „Changing“ ar „Find Me“.

Beprotiško greičio ritmu įtraukiančią muziką kuriantis duetas buvo vadinamas ir šio žanro lyderiais, ir būtent tais, kurių dėka ši muzika įgavo naują kvėpavimą ne tik klubų aikštelėse, festivaliuose, bet ir populiariausių radijo stočių eteryje.

Šio dueto nariai Cameron Edwards ir Joe Lenzie yra įkūrę ir savo įrašų leidyklą „Life“, kurios simbolinis pavadinimas tik patvirtiną faktą, kuriuo jie ne kartą dalijosi įvairiose interviu, kad muzika jiems yra visas gyvenimas.

Energingos muzikos kupinus šou pasirodymus „SIGMA“ daugybė kartų rengė kaip festivalių headlaineriai, o jų pasirodymai legendiniuose Londono klubuose visad būna sausakimši. Šio dueto albumas „Life“ tapo jų vizitine kortele, o 2022-aisiais „SIGMA“ savo gerbėjus nudžiugino išleisdami naują albumą „Hope“, po kurio pasirodymo grįžo ir į muzikos festivalių scenas, o šią vasarą sugrįš ir į Lietuvą ir pirmą kartą drebins didžiąją Zaraso ežero salą.

„SIGMA“ nuolat kolaboruoja su įvairiausiais vokalistais, tarp kurių tokie garsūs vardai kaip Birdy, John Newman, Jack Savoretti, Paloma Faith, o savo kūrinius remiksuoti jiems yra patikėjusi Ellie Goulding, bei Sway.

„Visai nesvarbu, koks oras Lietuvoje karaliaus liepos 28-30 dienomis Lietuvoje, aišku viena – didžiojoje Zaraso ežero saloje bus neabejotinai karšta, juk festivalio scenose turėsime ne tik puikių lietuviškos muzikos vardų kaip festivalio senbuvius „G&G Sindikatas“, elektronikos legendų Röyksopp Dj Set pasirodymą, kviesim atrasti tokius kylančius talentus kaip July Jones, bet ir kaip reikiant šėlsime su „SIGMA Dj Set“,- pasakoja festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją