„Labai seniai siekėme, kad „BrainStorm“ pasirodytų „Karklės“ festivalyje. Pagaliau pavyks šią svajonę įgyvendinti ir šią vasarą išgirsti juos čia. Taip pat „Karklės“ festivalyje pasirodys ir šių metų Latvijos „eurovizininkai“ grupė „Sudden Lights“, – pranešime spaudai džiugesio neslepia Karklės festivalio organizatorius Darius Kalinauskas.

Tačiau tai – dar ne viskas. Ištikimiausiems gerbėjams jau šį balandžio 28-osios vakarą „BrainStorm“ su savo geriausių dainų programa koncertuos Palangoje, juos apšildys „Sudden Lights“, o jau po kelių mėnesių abi šios šiandien populiariausios Latvijos grupės nemažiau įsimintus pasirodymus surengs „Karklės“ festivalyje.

Pasak grupės atstovų, anksčiau „Sudden Lights“ neturėjo galimybės koncertuoti Lietuvoje, bet visada jautė stiprų ryšį su savo artimiausiais kaimynais. Jie sako, kad tai bus ypatingas pirmasis kartas čia, kur grupė pristatys dainas iš savo naujausio albumo ir būtent Palangoje įvyks jų šių metų „Eurovizijos“ kūrinio „Aijā“ premjera.

Maža to, svečiai iš Latvijos puikiai žinomi ir „Eurovizijos“ gerbėjams: dar 2000-aisiais grupė Latvijai iškovojo 3-iąją vietą su daina „My Star“.

Nuo pat grupės susikūrimo pradžios 1989-aisiais kartu koncertuojantys Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Māris Mihelsons ir Kaspars Roga grįš į Lietuvą ir „Karklės“ festivalio svečius kviečia nusiteikti tikram rokeriškam šėlsmui.

Ant „Karklės“ scenos pasirodys ir šių metų Latvijos atstovai „Eurovizijos“ konkurse – „Sudden Lights“. „Eurovizijos“ konkurso gerbėjai su šia grupe jau susipažino. „Sudden Lights“ su kūriniu „Aijā“ dar vasario 18-ąją laimėjo atrankos konkursą „Supernova“ ir tapo Latvijos atstovais gegužės 9 dieną Liverpulyje (JK), vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Festivalis šiemet vyks rugpjūčio 11-13 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją