Jau anksčiau skelbta, kad festivalio scenoje savo koncertus surengs tokie atlikėjai, kaip Vaidas Baumila, Natalija Bunkė, Gabrielius Vagelis, Rokas Yan, Evgenya Redko, Vidas Bareikis, dj nevykele, Beatrich, Rūta Mur. Šiandien organizatoriai skelbia dar keturis naujus vardus.

Liepos 29 dieną Raudondvaryje melomanai turės galimybę išgirsti geriausios visų laikų hiphopo muzikos atlikėjus – grupę G&G Sindikatas, kurie žada festivaliautojams surengti įsimintiną pasirodymą. Grupė ruošia geriausių visų laikų savo kūrinių rinkinį, kuriam festivalio publika neliks abejinga.

Į „M.A.M.A. vasara“ sceną sugrįš ir sparčiai populiarėjantis atlikėjas Gamka. Talentingas roko muzikos kūrėjas festivaliui suteiks dar daugiau spalvų bei pozityvumo. Tie, kas jau spėjo susipažinti su Gamkos muzika – galėjo įsitikinti, kad tai kūrėjas, kuris sugeba išmokyti mėgautis gyvenimu kiekvieną. Tuo klausytojais galės įsitikinti ir liepos 29 dieną.

Po pertraukos Raudondvario scenoje pasirodys ir 2019 metais Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavęs žinomas atlikėjas Jurijus. Šiuo metu po kūrybinių atostogų į sceną sugrįžtantis atlikėjas, „M.A.M.A. vasara“ scenoje ruošia atlikti geriausią savo kūrybą bei pristatyti dar niekur neskambėjusius kūrinius.

Dar vienas vardas – grupė „Sisters On Wire“, kuri festivalio publikai neleis nurimti. Populiari indie pop muzikos grupė puikiai atspindi vasarišką atmosferą, o be tokių kūrinių kaip „Mėlyna mėlyna“ ar „Ten Esi Tu“ neįsivaizduojama jokia karšta vasaros diena.

Festivalis „M.A.M.A. vasara“ įvyks liepos 29 dieną, vienoje gražiausių šalies vietų – Raudondvario dvaro teritorijoje. Čia be gausybės ryškiausių šalies atlikėjų, festivalio lankytojais galės mėgautis laiku ir įvairios festivalio zonose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją