Susirinkusiems į Šiaulių estradą išskirtinį pasirodymą jau ruošia pasaulinio lygio atlikėja iš Rumunijos – MINELLI. Jos debiutinio hito „Rampampam“ priedainis pažįstamas kiekvienam, o vos prieš porą vasarų užvaldęs visus radijo topus šis kūrinys savo populiarumo nepraranda iki šiol. Vienareikšmiškai, ši daina tapo tramplinu į tarptautinę sėkmę, o vos tik išgirdus pavadinimą, jos priedainis tiesiog savaime „užgroja“ galvoje.

Pop muzikos atlikėja melomanus nuolatos stebina naujais hitais, tokiais kaip „MMM“, kuris savotiškai pakartojo „Rampampam“ šlovę, o visai neseniai atlikėja išleido kūrinį „Think about U“, kuris neabejotinai netrukus taps viena grojamiausių dainų visų grojaraščiuose, rašoma pranešime spaudai.

Scenos grando Kastyčio Kerbedžio pristatinėti nebereikia – jo dainas mintinai moka ir auksinio jaunimo atstovai ir vyresni. Be Kastyčio festivalis tiesiog neįsivaizduojamas. Organizatoriai tikina: laiko prisėsti pailsėti tiesiog nebus. Iki skausmo žinomos dainos, tokios kaip „Pienių vynas“, „Sustok, traukiny“, „Dėl tavęs galiu“, susirinkusiuosius tiesiog privers palavinti ir savo balso stygas.

Repo muzikos žanro mėgėjams organizatoriai taip pat ruošia staigmeną: pagal hitais tapusias dainas šokti kvies Lietuvos repo grupė „8 Kambarys“. Išgarsėję 2013-ais metais ir savo nuoširdumu, muzikos ritmais ir taikliais tekstais šis duetas iškart surado kelią į klausytojų širdis.

„8 kambarys“ savo kraityje turi daug apdovanojimų: tiek 2021-aisiais, tiek 2019-aisiais M.A.M.A muzikos apdovanojimuose „8 Kambarys“ buvo išrinktas Metų repo grupe, o jų ir Vido Bareikio daina „Ežero dugne“ nugalėjo Metų dainos nominacijoje.

Tai – toli gražu ne visi atlikėjai pasirodysiantys Šiaulių estradoje. Sąrašas sparčiai pildosi, tačiau kas jie bus – organizatoriai kol kas palieka intrigą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją