Penktadienį vienas populiariausių šalies dainininkų surengė įspūdingą solinį pasirodymą Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur kartu su gausia gerbėjų minia iš širdies traukė žymiausius savo kūrinius.

Praėjusių metų pabaigoje išleistas dainininko albumas „Apžavai“ klausytojams padovanojo ne vieną hitą – šimtus tūkstančių perklausų internete rinko dainos „Žaižaruoja“, „Apžavai“ ir, žinoma, garsioji „Kunigunda“.

Sėkmę nešantį skambesį išgryninęs atlikėjas papildys ir taip solidžią vidurvasario nuotykio programą. Ypatingoje Kauno vietoje po atviru dangumi dar pasirodys Donatas Montvydas, Vidas Bareikis, grupė „Happyendless“ su vokaliste Giedre Kilčiauskiene bei didžėjų duetas „Flaxen Beats“, rašoma pranešime spaudai.

„Jachtklubas Open Air“ į legendinį jachtklubą kasmet sutraukia tūkstančius muzikos mylėtojų ir yra tapęs neatsiejama kauniečių vasaros dalimi. Pastaraisiais metais festivalio scenoje pasirodė Justinas Jarutis, „8 Kambarys“, „Solo Ansamblis“, „Beissoul & Einius“, „Junior A“ ir kiti žinomi Lietuvos atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją