Prieš savo solinį pasirodymą atlikėjas netikėtai buvo pakviestas ant scenos savo bičiulių, festivalyje pasirodžiusios grupės „8 kambarys”. Nors apie bendrą dainos atlikimą prieš koncertą jie nesitarė, pasirodymas sužavėjo festivalio žiūrovus. Ant scenos Vidas pasielgė spontaniškai ir nusiplėšė marškinėlius.

Vidas Bareikis, "8 Kambarys"

Tačiau kiek vėliau Delfi Vidas prisipažino, kad vasarą vis tik uždaro kovingomis nuotaikomis – „M.A.M.A vasara“ jam tapo pirmuoju ir paskutiniu festivaliu šią vasarą.

„Kitiems festivaliams aš neįtikau, nepatikau, gal pavargo nuo manęs – daug įvairiausių priežasčių. Šiandien visą tą sportinį pyktį esu sukaupęs ant šios scenos ir nuo to tik išloš M.A.M.A žiūrovai. Man atrodo, kad aš esu vienus geriausių gyvų koncertų Lietuvoje kuriantis kūrėjas ir aš truputį pykstu ant kitų festivalių. Bet nieko, kaip sakė Bulgakovas – „niekad nieko neprašyk, o ypač iš stipresnių – kai reikės, patys pasiūlys ir patys viską duos“. Nėra labai faina. Man 36 metai, kaip atlikėjas esu pakilime ir nežinau, kiek tokių vasarų bus, kiek turėsiu energijos ir kai žmonės į tai neatsižvelgia, nėra smagu“, – kalbėjo Vidas.

Ateinantis sezonas V. Bareikiu žada būti šiek tiek kitoks – kelis mėnesius atlikėjas skirs pasiruošti ypatingam įvykiui.

„Nusimato darbingas ruduo. Rugsėjis pilnas darbų ir koncertų. Tai rugsėjį atidirbsim ir darysim priverstinę griežtą pauzę iki vasario, nes kitais metais sukanka lygiai 10 metų nuo mano solinės karjeros pradžios. Darysiu labai išskirtinį, labai didelį koncertą, leisiu su kūryba susijusią knygą – vadinsis VB 10. Mano kiti metai nuo vasario iki vasaros yra suplanuoti dešimtmečio renginiams“, – atskleidė V. Bareikis.

Neseniai apie sužadėtuves pranešę Vidas ir Indrė Stonkuvienė vestuvių įterpti tarp darbų kol kas, regis, neplanuoja.

„Šia tema mes sakom, kad oficialiai metus gali būti ramus. Aš labai mėgstu daryti dalykus iš jausmo , kai turi kažkokią viziją – kur tai bus, su kuo. Ką dabar žinau – ir Indrė tą patį žino – kad ji nori kuo greičiau būti Bareikiene. Tai toks yra mūsų noras, bet šitoj temoj esam pakibę. Tačiau mums tai ir netrukdo. Algis Kriščiūnas susituokė po 15 metų. Mes irgi esam tokios filosofijos, kad vestuvės turi būti kaip rezultatas. Ne tai, kad sutinki beveik nepažįstamą žmogų ir pasižadi jam visam gyvenimui, o tada jau kažkaip važiuoji“, – šypsojosi Delfi pašnekovas.

Akimirkas iš festivalioM.A.M.A. vasara“ galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais festivalis siūlė daugybę įvairių pramogų ir maisto pasirinkimo, o taip pat ir naujieną – išrankiausi festivalio lankytojai turėjo galimybę visą renginį stebėti iš specialios „Party Casino VIP lounge“ zonos. Čia laukė atskira platforma šalia scenos, atskiras baras bei ribotas kiekis žiūrovų.

Rugpjūčio 27 d. orų prognozėms žadant ypatingai gerą orą, organizatoriai jau iš anksto džiaugėsi, kad bus galimybė kokybiškai praleisti laiką ir pasikrauti teigiamų emocijų, rašoma spaudos pranešime.

„Ne vieną kartą paskutinis rugpjūčio šeštadienis paruošdavo šiek tiek lietaus, tačiau šį kartą viskas kitaip. Panašu, kad turėsime idealias oro sąlygas, kurios užtikrins, kad visi kartu sukurtume įsimintiną šventę ir pasikrautume teigiamų emocijų visam rudeniui“, – džiaugėsi organizatoriai.

Raudondvario dvaras duris pravėrė lygiai 14 val., o 15:30 val. startavo muzikinė programa, kurią atidaryti buvo patikėta sparčiai populiarėjančiam atlikėjui – Gamkai. Jau tradicija spėjo tapti ir festivalio uždarymo atlikėjas – čia vidurnaktį į sceną žengė garsiausias šalies DJJovani, kuris surengė net valandos trukmės didžiausią vakarėlį po atviru dangumi.

Festivalyje – keli nemalonūs incidentai

Šeštadienį Raudondvaryje vykstantis festivalis „M.A.M.A. vasara“ neapsiėjo be nesklandumų – per vieno iš atlikėjų pasirodymą šalia scenos nualpo moteris.

Incidentas nutiko apie 20 valandą, tuo metu ant scenos dainavo atlikėjas Donatas Montvydas. Netrukus į įvykio vietą prisistatė medikai, ant merginos buvo pilamas vanduo.

Tiesa, kiek vėliau buvo pranešta, kad festivalio metu nualpo dar vienas žmogus.

Apie priežastis ir dabartinę žmonių būklę nepranešama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)