Akimirkas iš festivalioM.A.M.A. vasara“ galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais festivalis siūlė daugybę įvairių pramogų ir maisto pasirinkimo, o taip pat ir naujieną – išrankiausi festivalio lankytojai turėjo galimybę visą renginį stebėti iš specialios „Party Casino VIP lounge“ zonos. Čia laukė atskira platforma šalia scenos, atskiras baras bei ribotas kiekis žiūrovų.

Rugpjūčio 27 d. orų prognozėms žadant ypatingai gerą orą, organizatoriai jau iš anksto džiaugėsi, kad bus galimybė kokybiškai praleisti laiką ir pasikrauti teigiamų emocijų, rašoma spaudos pranešime.

„Ne vieną kartą paskutinis rugpjūčio šeštadienis paruošdavo šiek tiek lietaus, tačiau šį kartą viskas kitaip. Panašu, kad turėsime idealias oro sąlygas, kurios užtikrins, kad visi kartu sukurtume įsimintiną šventę ir pasikrautume teigiamų emocijų visam rudeniui“, – džiaugėsi organizatoriai.

Raudondvario dvaras duris pravėrė lygiai 14 val., o 15:30 val. startavo muzikinė programa, kurią atidaryti buvo patikėta sparčiai populiarėjančiam atlikėjui – Gamkai. Jau tradicija spėjo tapti ir festivalio uždarymo atlikėjas – čia vidurnaktį į sceną žengė garsiausias šalies DJ – Jovani, kuris surengė net valandos trukmės didžiausią vakarėlį po atviru dangumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją