Festivalyje sutiktas Mindaugas Jonušas renginyje vėl buvo žinomas kaip Minedas. Tokiu sceniniu slapyvardžiu vyras buvo žinomas prieš keliolika metų, todėl išvysti jį vėl dainuojant tapo itin reta proga.

„Turiu prisipažinti, kad mes turėsime pasirodymą iš Ukrainos. Šiame festivalyje sutikau dalyvauti tik todėl, nes jame bus Ukraina ir aš visą savo honorarą atiduosiu Ukrainos reikalams. Sutikau dėl Ukrainos“, – kartojo pašnekovas.

„Mes turime iškabintą Ukrainos vėliavą, man tai yra labai svarbu. Tai yra pirmasis vasaros festivalis Lietuvoje, kuris pastebi Ukrainą. O šalia manęs yra Ksenija – mergina, kuri netrukus pristatys ukrainietiškų lopšinių albumą čia, Lietuvoje. Ji pasirodys ir scenoje, vien dėl jos verta atvykti į šį pasirodymą“, – dar prieš savo koncertą publiką į renginį kvietė Minedas.

Įdomu tai, kad ilgą laiką atlikėjo pasirodymas buvo laikomas paslaptyje.

Vidurnaktį, kaip ir buvo žadėta, festivalio dalyviai sulaukė staigmenos – Minedo pasirodymo. Jo pabaigoje žinomas vyras pareiškė grįžtantis į sceną.

„Minedas grįžta į sceną ir tegul ši, paskutinė daina šiandien skamba garsiai, kad girdėtų mus ir Ukrainoje“, – sakė popmuzikos atlikėjas.

Apie visa tai ir dar daugiau – vaizdo reportaže, esančiame šio straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)