Pasak renginio organizatorių pranešimo spaudai, šis festivalis kiekvienais metais auga, pasiūlydamas lankytojams garsiausių šalies atlikėjų koncertus ir daugybę kitų veiklų.

„Ne vienerių metų patirtis organizuojant šią muzikos šventę parodė, kad paskutinį vasaros šeštadienį į Raudondvarį atvyksta ryškiausi tų metų atlikėjai. Šiais metais programa ypatingai stipri ir melomanai turės galimybę vienoje vietoje išvysti ryškiausius atlikėjus ir išgirsti jų muzikines programas, kuriose nuskambės žinomiausios dainos“, – pasakoja festivalio organizatoriai.

Rugpjūčio 27 dieną „M.A.M.A vasara“ scenoje pasirodys dvylika atlikėjų ir grupių, kurie paruošė rinktines savo programas. Panašu, kad festivalio lankytojais turės galimybę išgirsti ir aibę žinomiausių kūrinių, tarp kurių - ir ryškiausi pastarųjų vasarų hitai.

Jau kitą šeštadienį į Raudondvaryje vyksiantį festivalį atvyks ir savo koncertus surengs Justinas Jarutis, Jessica Shy, Vaidas Baumila, Jazzu, Donatas Montvydas, Vidas Bareikis, 8 Kambarys, Jovani, Daddy Was A Milkman, Gamka, jaunųjų atlikėjų konkurso laimėtojai Vytautė Tamutytė bei „b4 u ask“.

Šiais metais festivalis pasiūlys ne tik daugybę maisto ir gėrimų pasirinkimo, bet ir pramogų. Taip pat išrankiausi festivalio lankytojai turi galimybę įsigyti VIP bilietus, kurie suteiks galimybę festivalį stebėti nuo specialios platformos.

„Kiekvienais metais stengiamės festivalį tobulinti ir suteikti vis daugiau emocijų atvykstančiai publikai. Džiaugiamės, kad šiais metais bus ne viena naujovė, kuri suteiks daug gerų emocijų muzikos gerbėjams“, – teigia organizatoriai.

Festivalis lankytojams pravers vartus 14 valandą ir truks iki pat pirmos valandos nakties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją