G. Paškevičiaus pasirodymas „Naisių vasaros“ festivalyje buvo bene laukiamiausias, tai tik patvirtino ir didelė jo gerbėjų minia, klausiusi garsiausių atlikėjo hitų.

Renginio organizatoriai skelbė, kad žinomas dainininkas į pagrindinę sceną turi lipti 19.20 val., vis dėlto nurodytu metu daugybė susirinkusių žmonių turėjo klausytis G. Paškevičiaus repeticijos.

Atlikęs vieną dainą G. Paškevičius ėmė kalbėtis su šalia stovėjusiu, už techniką atsakingu darbuotoju, derino gitaros skambesį. Tokie atlikėjo veiksmai, panašu, kiek suglumino publiką, klausytojai svarstė, kad tai gali būti tik repeticija.

Kiek vėliau G. Paškevičius nulipo nuo scenos, joje pasirodė renginio vedėjas, kuris patikino žmones, kad atlikėjo koncertas įvyks ir palinkėjo gero laukimo.

„G. Paškevičius dar nekoncertavo, neikite ir neklausinėkite mūsų, ar koncertuos, truputį palaukite. Padarome bangą“, – publiką ragino „Naisių vasaros“ festivalio vedėjas.

Pusvalandį vėlavusį G. Paškevičių publika sutiko griausmingomis ovacijomis, atlikėjas po repeticijos žengė į sceną pasipuošęs baltais marškiniais.

„Ačiū labai. Iš manęs oratorius ne koks, geriau mes pasirodysime su dainomis ir muzika. Gero jums vakaro“, – kalbėjo atlikėjas.

Koncerto metu skambėjo garsiausi G. Paškevičiaus kūriniai „Tu vėjo paklausk“, „Draugams“, „Dalia Dalužė“, „Žiūrovai“, „Šauliu, lietau“ ir kiti.

„Naisių vasaros“ metu savo pasirodymus taip pat surengė Steponas Januška su grupe „Studija“, Edgaras Lubys, Liudas Mikalauskas, Violeta ir Vilius Tarasovai, Aistė Pilvelytė bei kt.

Festivalio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)