Spalvingus Palangos Gintaro muziejaus rožynus užplūs rafinuotos ir meistriškai atliekamos muzikos skambesys, rašoma pranešime spaudai. Čia klausytojus į pasimatymą su kino muzika kvies akordeono virtuozas Martynas Levickis drauge su savo vadovaujamu kameriniu ansambliu „Mikroorkéstra“. Kinematinio garso aranžuočių kupiname koncerte netrūks banguojančių, svajingų ir temperamentingų akordeono muzikos garsų.

Regis, šiam talentingam muzikantui nėra nieko neįveikiamo - Martynas Levickis jau daugiau nei dešimtmetį žavi publiką savo muzikalumu, charizma ir dinamiškais pasirodymais ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Praėjusiais metais jis debiutavo net dviejose prestižiškiausiomis tituluojamose klasikinės muzikos salėse: „Elbphilharmonie“ Hamburge bei „Gewandhaus“ Leipcige. M. Levickis akordeono muzikai suteikia savitą įvaizdį, skambesį ir pakelia į naujas populiarumo aukštumas. Jo koncertai – tai ne tik muzikinė kelionė, bet ir nepaprastas energijos ir aistros potyris.

Rugpjūčio 12 d. M. Levickis savo klausytojams paruošė ypatingą vakaro programą pavadinimu „Pasimatymas kino alėjoje“, vieną akimirką nešančią į kino muzikos aukso amžių, kitą – grąžinančią atgal į šių dienų pasaulį. Koncerte skambės kūriniai iš populiariausių kino filmų, tokių kaip „Krikštatėvis“, „Gladiatorius“, „Misija: neįmanoma“ ir kitų. Martynas Levickis ir kamerinis ansamblis „Mikroorkéstra“ festivalio klausytojams dovanos įspūdingą pasirodymą ne ką mažiau įspūdingoje vietoje - Palangos grafo Tiškevičiaus rūmu prieigose bei rožyne.

Saulėtą Žolinių savaitgalį „Palangos parko festivalyje“ taip pat skambės Monikos Liu ir Andriaus Mamontovo koncertai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją