„Groti saviškiams yra malonu, tačiau tai kartu ir didelis jaudulys, atsakomybė. Štai, pavyzdžiui, į praėjusį mano koncertą atvyko mano žmonos tėvai, mano brolis, aplankė ir draugai – tu privalai pasitempti ir tai kelia jaudulį“,- į laidos vedėjos klausimą apie tai, ką reiškia groti tėvynėje, atsakė M. Adomaitis.

Kūrėjas pabrėžė, kad turėdamas daugybę pasirodymų pasaulyje, Lietuvoje dažniausiai surengdavo vos vieną pasirodymą per metus, tačiau šie metai tapo išskirtiniais, kuomet koncertų buvo surengta kiek daugiau. M. Adomaitis teigė, jog tai – ir pandemijos sukeltų karantino ribojimų padariniai, kuomet iki minimumo buvo apribojęs savo pasirodymus, o šiuo metu norintis pademonstruoti, ką per karantino laikotarpį yra sukūręs. Muzikos kūrėjas pabrėžė, jog karantino ribojimai davė ir teigiamų rezultatų

„Dvejus metus sėdėjau studijoje ir kūriau, laukdamas, kai ateis ta diena, kai galėsiu parodyti savo kūrybą. Ta diena ir atėjo“,- šyptelėjo M. Adomaitis.

Savo darbo vaisius „Ten Walls“ pristatys ir festivalyje – čia muzikos kompozitorius pristatys naujausią ir niekur nepublikuotą savo kūrinį „Runaway“, kurio premjeros liudininkais galės tapti festivalyje apsilankiusieji. M. Adomaitis prasitarė, jog savo muzikiniame krepšelyje turi paruoštą naują muzikos albumą, kurio išleidimui laukia „gero momento“, o su kitu savo projektu – Mario Basanov – vinilinę plokštelę išleis jau ateinantį rudenį.

Vasara – itin intensyvus metas didžėjams, tad nenuostabu, jog ir paties „Ten Walls“ darbotvarkė šiuo metu kaista: šiuo metu M. Adomaitis planuoja kelionę į Meksiką, vėliau jo pasirodymo sulauks ir Turkijos melomanai, o rugpjūčio 12-14 dienomis atlikėjo muzika galės mėgautis ir festivalio „Karklė“ lankytojai.

Visas interviu su kūrėju „Ten Walls“ – „Delfi Rytas“ laidos įraše straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją