„Šįryt pradedam deja, ne nuo džiugių žinių. Vakar vakare gavom laišką nuo grupės „Chase & Status“ agentų, kad dėl kitų atšauktų skrydžių, jų planai keičiasi ir jie atvykti negalės“, - informacija dalinasi festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

Unfortunately we are sad to announce that Chase & Status are unable to perform ar the festival due to travel restrictions and flight cancellations beyond anyone‘s control. We are working with them to find a new date soon“,- taip skamba žinutė, kurią gavo festivalio organizatoriai ir ja viešai dalinasi su lankytojais.

„„Chase & Status“ buvo ta grupė, kurių pasirodymą visad norėjau dar kartą išvysti festivalyje. Jie Galapaguose grojo 2012 metais ir tai iki šiol man yra vienas įspūdingiausių pasirodymų. Deja, yra kaip yra tenka susitaikyti, kad mūsų planą per festivalio 10-ąjį kartą turėti tai, kas buvo geriausiai per dešimt metų šiame festivalyje, žlugdė ne tik pandemija, bet ir dabartinė situacija dėl sujauktų skrydžių, tikimės ateityje pavyks surengti jų atskirą koncertą“, - pasakoja Algirdas.

Festivalio organizatoriai šiandien dalinasi ne tik šia žinia, bet ir tuo, kas festivalyje pasirodys vietoj grupės „Chase & Status“.

„Keistai sutampa, bet 2012 metais kai festivalyje turėjome „Chase & Status“, vienintelį kartą festivalyje pasirodė ir Andrius Mamontovas. Šįkart nors vienų festivalio scenoje jau nebeišvysime, bet Andrius Mamontovas tikrai bus!“,- festivalio pasikeitimais dalinasi festivalio organizatoriai.

Liepos 29-30 dienomis, 4 scenose festivalyje pasirodys Andrius Mamontovas, G&G Sindikatas, FC Baseball, Saulės Kliošas, Sisters On Wire, Evgenya Redko, Flash Voyage, jauti, Gabrielė Vilkickytė, Despotin FAM ir kiti atlikėjai, o taip pat viena festivalio scena skirta visiems jaunosios kartos „Stand Up“ komikams, joje pasirodymus rengs: Airidas Jankus, Mantas Grimalis, Viktoras Balykov, Markas Žukauskas, Henry Match, Emilis Jokūbas, Vanilla Killa B, Mantas Patarakas, Evaldas Jasaitis, Antanas Sadauskas.

Taip pat festivalyje „Galapagai“ veiks net kelios naktinės muzikos scenos, o apie juose pasirodysiančius vardus informacija visai netrukus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją