Šeštadienį daugybės žmonių sulaukė Dargaičių vasaros šventė „Pakilk ligi dangaus!“.

Čia jau nuo pat popietės vyko iškilmingas lėktuvų tako atidarymas, parašiutininkų, parasparnininkų, lėktuvų, sraigtasparnio ir ultralengvųjų lėktuvų grupės pasirodymai. Šventėje buvo galima sudalyvauti senųjų amatų edukacijose.

Dargaičių zoologijos sodo lankytojai taip pat galėjo grožėtis lėktuvų ekspozicija, mažuosius šventės svečius džiugino batutai, animatoriai, norintys už papildomą užmokestį galėjo paskraidyti oro balionu, išvysti daugiau nei 100 alpakų bandą.

Šiek tiek po 19 val. į sceną lipo grupė „Rondo“ prieš tai prisipažinę, kad pirmą kartą koncertuos zoologijos sode.

Laukiamiausia vakaro žvaigžde tapo atlikėja Natalija Bunkė, su ja kartu pasirodė „Tina Dance“ šokėjos, o į koncertą ją atlydėjo vyras Edgaras Eidėjus su sūnumi Kristupu.

Atlikėjos pasirodymo metu skambėjo daug jos žinomų dainų, hitais jau tapusių kūrinių.

„Skiriantis su Zvonkumi aš pasakiu, kad man nieko nereikia, paimsiu tik vieną dainą – „Duok man“, – sakė N. Bunkė, po kurios žodžių suskambo minėtas kūrinys.

Žinoma atlikėja, socialiniuose tinkluose turinti daugiau nei 251 tūkst. sekėjų, mielai bendravo su publika, prisiminė grupės „Yva“ laikus ir jos dainas.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)