Penkių dienų festivalis „Audra“ savyje talpino įvairių pramogų. Europos kultūros sostinės – Kauno – gatvės prisipildė kultūrinių iniciatyvų ir meninių akcijų, o seniai užmirštos erdvės įgavo antrą kvėpavimą ir tapo koncertinėmis salėmis. Sutemus, Kauną dvi naktis įaudrino kone didžiausia elektroninės muzikos programa Lietuvoje. Miestas gyvas, kai mes gyvi jame, tikina iniciatyvos rengėjai.

Sekmadienio vakarą Delfi apsilankė finalinėje muzikinės programos dalyje, kurioje savo pasirodymais publiką išjudino Free Finga, ba. ir ekstravagantiškasis atlikėjas Tommy Cash.

Pastarasis žinomas, kaip efektingas repo reiveris ir yra vadinamas geriausiu šių dienų Estijos muzikos industrijos eksportu. Į Kauną atvykęs Tommy Cash susirinkusiai miniai dovanojo ugningą koncertą. Vos pasigirdus pirmajai atlikėjo dainai, iš visų festivalio pusių ėmė būriuotis publika.

Birželio 29-liepos 3 dienomis vykusį šiuolaikinio miesto festivalį „Audra“ kartu su „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ bendromis jėgomis organizavo tarptautinė meno kūrėjų asociacija „Freimas“ (naktinis klubas „Lizdas“) ir jaunimo organizacija VšĮ „Kylantis Kaunas“. Prie festivalio renginių prisidėjo Pažaislio muzikos festivalis, Kauno miesto kamerinis teatras, šokių studija „Gamers“ bei įvairūs partneriai iš Graikijos, Serbijos, Prancūzijos, Vokietijos, Estijos, Suomijos ir kitų Europos šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją