Ne paslaptis, kad minioje per jo koncertą daugiausiai galima buvo pamatyti paaugliško amžiaus jaunuolius. Bent tokį vaizdą susidarėme kartu su kolega. Tačiau tai, kas tuo metu vyko ant scenos – toli gražu nevaikiška ir apskritai sunkiai toleruotina.

Pirmas dalykas, kuris stipriai užkabino akį, tai – pranešimas per didelius scenos ekranus, jog pasirodymo metu bus girdimi ginklo šūvių garsai, naudojama pirotechnika ir kitokie sprogmenys. Tik turbūt mažai kas tikėjosi, kad šūvių garsai bus paleidžiami viso pasirodymo metu tarp kūrinių. Gan originalu, velniškai efektinga, tačiau, švelniai tariant, kiek per daug.

Asap Rocky šou Lenkijoje

O paauglių tėvų ausis, ko gero, labiausiai linkti privertė blogiuko reperio vieno iš kūrinių pristatymas. Jis paklausė, ar publikoje yra daug rūkančių marichuaną. Ties šia vieta Asap Rocky nesustojo ir uždavė klausimą, ar čia yra daug mėgstančių psichodelinius grybus. Galiausiai pasigirdo net viešas raginimas išbandyti dar stipresnes narkotines medžiagas. Jis tai padarė nė kiek nesikuklindamas.

Pasirodymo metu buvo momentų, kai Asap Rocky po kūrinio tiesiog išėjo į scenos gilumą ir kokias porą minučių nei kalbėjo su publika, nei leido pasiklausyti muzikos. Tiesiog stojo tyla, atrodė tarsi pertrauka.

Toliau reperis absoliučiai valdė publiką: neatliko savo dainų, kol minioje nesusidarė masiniai mošpitai (sukimasis ratu vienas į kitą intensyviai trankantis minioje). Jis primygtinai liepė žmonėms eiti iš proto ir užsukti turbūt vieną didžiausių mano kada nors matytų mošpitų, kurie tikrai nėra saugūs. Jame, beje, atsidūrė ir „Delfi“ operatorius su visa kamera ir nuo scenos priekio buvo nublokštas į minios galą. Taip pat atsakingus asmenis už festivalio kameras vertė filmuoti visą šį veiksmą ir rodyti per didžiuosius ekranus. Tik jie ne visada klausėsi reperio.

Įdomu dar ir tai, kad budinti greitoji pagalba šio koncerto metu vedė į savo punktą šalia scenos vieną po kito sunegalavusį paauglį. Nežinia, kuo jie tuo metu konkrečiai skundėsi, bet srautas buvo tikrai nemenkas.

Taip pat Asap Rocky pasirodymo metu garsiai pasiskundė, kad scenos grindys jam yra per slidžios. Šią repliką išgirdę darbuotojai tą pačią akimirką atsidūrė šalia jo scenoje ir pradėjo valyti grindis. Kurį laiką ekranuose matėsi Asap Rocky ir visai šalia jo ant grindų klupėjęs darbuotojas.

Bet kuriuo atveju, negalima nuneigti, kad šis reperis yra tikra superžvaigždė, privertusi minią klykti iš susijaudinimo ir vykdyti jo pageidavimus. Viso pasirodymo metu jis itin daug bendravo su savo gerbėjais, gyrė Lenkijos publiką ir kalbėjo, jog tikrai iš šios šalies nesitikėjo tokios puikios minios.

Reikia pastebėti, kad didelė šių metų festivalio dalis yra tarsi nukreipta į paaugliško bei itin jauno amžiaus žmones, kurie aktyviai klausosi aktualiausių šių dienų JAV ir Didžiosios Britanijos trap atlikėjų, kurių be Asap Rocky šiame festivalyje yra visa gausybė: Playboi Carti, Little Simz, Megan Thee Stallion, AJ Tracey ir kiti.

Daugiau naujienų iš įvairių muzikos festivalių – rubrikos „Veidai“ kategorijoje „Festivalizuokis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją