Dar prieš prasidedant šventei joje dalyvaujantys atlikėjai sakė, jog „Šlagerių karaliai“ bus puikus atsisveikinimas su vasara.

Vakarą pradėjo dainininkas Egidijus Sipavičius, kurio dainas žino ir didelis, ir mažas. Vėliau į sceną vienas po ito lipo dainų autorius, muzikantas ir atlikėjas Romas Dambrauskas, dainininkė Katažina, seksualiųjų merginų grupė „69 Danguje“, „lietuviškuoju“ Joe Cockeriu vadinamas dainininkas Ovidijus Vyšniauskas, šeimyninis žvaigždžių duetas Violeta ir Vilius Tarasovai, populiarios dainos „Juodoji orchidėja“ atlikėjai „MG International“, vokalinė vaikinų grupė „el Fuego“, popmuzikos grupė „Patruliai“, populiarusis atlikėjas Radži, ryškioji grupės „Yva“ lyderė Natalija Bunkė ir estrados princas Rytis Cicinas.

„Noriu pakviesti savo gerbėjus į šį festivalį, nes čia jie išgirs visus geriausius šlagerius“, – sakė estrados princas Rytis Cicinas, anksčiau ne kartą dalyvavęs ir laimėjęs įvairiuose šlagerių konkursuose.

„Pastaruoju metu dažnai tenka dalyvauti konkursų komisijos veikloje, todėl džiaugiuosi, kad šįkart festivalio „Šlagerių karaliai“ scenoje galėsiu sudainuoti geriausias savo dainas“, - kalbėjo Rytis Cicinas.

Trankiai vasarą užbaigti ketinančios merginų grupės „69 Danguje“ atstovė Nijolė Pareigytė Rukaitienė taip pat džiaugėsi būsimu pasirodymu festivalyje „Šlagerių karaliai“.

„Raudondvaris yra stebuklinga ir užburianti vieta, – sakė grupės „69 Danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė Rukaitienė. - Norime vasaros pabaigą atšvęsti trankiai, todėl kviečiame visus gerbėjus su šeimomis atvykti ir praleisti laiką kartu. Pažadame, kad atliksime visas brangiausias ir geriausias savo dainas“.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)