Dar prieš pasirodymą festivalio dalyviai skanduodami kvietė į sceną po garso patikrinimo sugrįžti mylimą atlikėją, o vos tik jam užlipus apipylė jį plojimais ir džiaugsmo šūksniais. Daugelis juokavo, kad vien jo repeticija tapo tikru koncertu.

„Jūs visi esate nerealūs. „Karklė“ tikrai nereali“, – neslėpdamas pakilios nuotaikos sakė M. Mikutavičius.

Visas dainas publika dainavo išvien su atlikėju, o atliekant dainą „Aš širdyje labai myliu savo mamą“ į sceną užlipo ir Karolina Nevoina, kuri prieš daugelį metų išgarsėjo duetu su legendiniu dainininku atlikusi būtent šį kūrinį. Dabar jau suaugusi mergina ir vėl atliko prieš dešimtmetį ją išgarsinusią dainą.

Po pusantros valandos trukusio pasirodymo klausytojai dar ilgai nenorėjo paleisti M. Mikutavičiaus iš scenos ir prašė pakartoti jo hitus. Viso koncerto metu jis mielai bendravo su klausytojais ir, atrodo, kartu su susirinkusiais festivalio dalyviais puikiai leido vakarą.

M. Mikutavičius yra itin ištikimas „Karklei“ bei jau eilę metų pasirodo šiame festivalyje. Apie tai jis kalbėjo ir duodamas išskirtinį interviu DELFI TV laidai „Garsiai!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)