„Kainos, palyginus su kitais festivaliais, tikrai neblogos. Galima sakyti, kad čia net pigu. Juk eidamas į miestą ar kokį renginį nesitiki pavalgyti pigiai kaip pas mamą. Radau net ledų už eurą ir pigių picų. Tikrai galima išgyventi ir normaliai pavalgyti. Pramogoms greičiausiai neišlaidausiu. Svarbiausia, kad alkani nelikom“, – su šypsena pasakojo iš Klaipėdos atvykęs Andrius.

Kartu su juo į „Karklę“ atvykę Tomas ir Indrė pastebėjo, jog maisto pasirinkimas buvo gana skurdus ir trūko sveikesnių produktų, nors festivaliautojai ir pripažino, kad spėjo aplankyti ne visas festivalio teritorijoje įsikūrusias užkandines.

„Dar tikrai galėtų būti daugiau galimybių rinktis, bet manau, kad kitąmet bus geriau, daugiau sveikų ar įvairesnių patiekalų“, – įsitikinę jie.

Vienai dienai į „Karklę“ atvykusios bičiulės Miglė, Vesta, Gintarė ir Aurelija pasakojo, kad vos tik apsižvalgius labiausiai nustebino kainos. Merginos tikėjosi kiek didesnių kainų.

„Čia galima ir gyventi (juokiasi). Manėme, kad labiau reikės pataupyti. Kai kurie pardavėjai net siūlo tiesiog paragauti ar išbandyti jų pramogas nemokamai. Visi labai smagiai nusiteikę ir malonūs, todėl ir pramogauti dar smagiau. Jau papietavome ir įsigijome keletą papuošalų. Viso už pietus keturiese sumokėjome 18 eurų ir labai sočiai pavalgėme. Dar planuojame pasidaryti festivališką makiažą ir tatuiruotes. Tik ten nemažos eilės, todėl užsuksime vėliau.

Čia tvyro labai smagi atmosfera. Akivaizdu, kad žmonėms smagu ne tik pramogauti, bet ir dirbti. Jau dalyvavome „Granatos Live“, bet čia viskas gerokai jaukiau“, – pasakojo puikiai nusiteikusios merginos.

Paragauti austrių festivalyje siūlantis Robertas sakė, kad tai puiki proga rasti naujų klientų. Būtent „Karklėje“ jis gavo ir užsakymų austres pristatyti vestuvių svečiams.

„Klientų tikrai netrūksta. Nemažai žmonių ateina pirmąkart paragauti ir taip gana atsitiktinai pamėgsta austres. Visuomet smagu parodyti ir paaiškinti, kaip jas geriausia patiekti, ragauti“, – pasakojo jis.

Kiek tolėliau užkandžius ruošusi Agnė pasakojo, kad daugiausiai klientų sulaukė antrąją festivalio dieną.

„Kainos svyruoja nuo 4 iki 8 eurų, priklausomai nuo to, kokie poreikiai. Tačiau ne kartą išgirdome, kad ir skanu, ir kainos geros“, – džiaugėsi prekeivė.

Festivalio teritorijoje visas keturias dienas veikia įvairūs atrakcionai, dirba prekeiviai bižuterija, įvairiais suvenyrais. Nemažai dėmesio sulaukia ir siūlantieji pasipuošti laikina tatuiruote ar blizgiu makiažu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)