„Greičiausiai besiruošdama šiam festivaliui išleidau ne daugiau nei 10 eurų. Pirkau tik didelę ir talpią paplūdimio rankinę, bet ir ją gavau su nuolaida. Daugiau viskas iš senos spintos. Džinsus paskolino draugė. Kiek teko kalbėti su kitais draugais, kurie važiuoja į festivalius Lietuvoje ir Latvijoje, visi kažką suranda iš senų drabužių ir per daug nesuka galvos, nes dažniausiai po tokių renginių drabužiai nebetenka savo puikios išvaizdos. Juk čia šokam, linksminamės, maudomės ir mažiausiai norisi galvoti apie drabužius“, – pasakojo festivaliautoja Aurelija.

Anot merginos, festivaliui visuomet reikėtų rinktis ryškius drabužius ir aksesuarus. Nepamaišys ir ryškus makiažas. Festivaliui puikiai tinka ir šiuo metu nebemadingi, tačiau dėmesį atkreipiantys akiniai spalvingais stiklais, platėjantys džinsai ar palaidinės su aplikacijomis. „Puoškitės kaip į teminį vakarėlį ir jums tikrai viskas pavyks. Nebūtinai drabužiai dabar turi būti madingi. Svarbiausia, kad įvaizdis būtų ryškus“, – patarė kaunietė.

Festivalyje DELFI sutiktas Artūras pasakojo, kad besiruošdamas šiam renginiui taip pat neišlaidavo. Vaikinas jau dalyvavo Rumšiškėse prieš keletą savaičių vykusiame festivalyje „Granatos Live“, todėl spalvingą kepurę bei plėšytus džinsus, kuriuos įsigijo praėjusiam renginiui, pasitelkė ir kurdamas savo įvaizdį "Karklei".

„Kituose festivaliuose visi galbūt stengiasi labiau išsiskirti visokiomis karūnomis, akiniais, net nelogiškais stiliaus sprendimais. Visi būna labiau ryškūs, o „Karklėje“ daugelis nori tiesiog atsipalaiduoti ir pabūti prie jūros“, todėl ir stilius toks paplūdimio. Žinoma, pastebėjau ir nemažai gražių merginų su bikiniais“, – su šypsena pasakojo vaikinas.

Kalbintų festivalininkų nuomonei pritarė ir Vilmantė. Mergina sakė, kad naujiems drabužiams šįkart neišlaidavo ir vykdama į šį festivalį į rankinę įsimetė tik maudymosi kostiumėlį ir laisvalaikio drabužius. Visa kita paims vėliau atvyksiantys jos draugai, o daugiau drabužių paplūdimyje merginai greičiausiai neprireiks.

Sekite „Karklės“ naujienas su DELFI. Daugiau įspūdžių transliacijoje gyvai:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)