Po pirmųjų dviejų dainų V. Bareikis privertė susirungti visus klausiusius jo koncerto. Iš pradžių jis publiką atskyrė į dvi dalis ir rinko garsiausią. Kiek vėliau rungėsi merginos ir vaikinai, o galiausiai atlikėjas nušoko nuo scenos ir peršokęs atitvarą išbėgo į gerbėjų minią.

Prieš atlikdamas dainą „Tu graži“ jis papasakojo, jog ši daina gimė būtent festivalyje. Tuomet jis pamatė gražią merginą ir pasakė jai komplimentą, tačiau ši atkirto, jog jis yra dvigubai vyresnis.

Atlikdamas šią dainą V. Bareikis į sceną pakvietė merginą iš publikos ir kartu su ja pradėjo dainuoti. Publika įsišėlo bei kartu su atlikėju dainavo kiekvieną atliekamą dainą.

DELFI primena, kad Žolinių dieną prasidėjęs festivalis „Karklė 2019" tęsis visą ilgąjį savaitgalį. Rugpjūčio 15-18 d. čia išgirsite britų superžvaigždę Jess Glynne, Filatov & Karas dueto gyvą pasirodymą, „The Rasmus", „G&G Sindikatas", „8 Kambarys", „Golden Parazyth", „Royce", Niko Barisas, Daddy Was A Milkman ir daug kitų Lietuvos bei užsienio atlikėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)