„Šiemet kiekvienas atvykęs į festivalį galės išmokti plaukti irklente, banglente, vandenlente ar kajaku. Jei leis oro sąlygos, galima bus išbandyti net jėgos aitvarus. Aš pats meile vandens sportui užsikrėčiau prieš daugiau nei dešimt metų ir būtent nuo jėgos aitvarų. Šiek tiek vėliau atsirado kitos sporto šakos ir noras supažindinti aplinkinius su jų teikiamais malonumais.

Ilgąjį savaitgalį į Karklę sugūžęs daugybė Lietuvos bei užsienio profesionalių rider‘ių. Čia urban stiliumi jie atliks savo pasirodymus. Turėsime ir specialų baseiną, kuriame bus pravedamas saugumo instruktažas, suteikiama pirminė informacija. Tačiau jį naudosime ir kitu tikslu – paruošta speciali programa, kurios metu bus atliekami triukai iš jūros į baseiną“, - pranešime spaudai žada A. Asočakovas.

Pašnekovas primena, kad į šią zoną kviečiami net tie, kurie nėra didžiausi aktyvaus laisvalaikio mėgėjai. Bus galima pasijausti lyg vandens pramogų parke, mat čia pat ant smėlio įsikurs galybė SPA pramogų – nuo sūkurinių vonių iki kubilinių pirčių ar plaukiojimo baseinų.

„Mes, vandens sporto mėgėjai, plaukiojame ištisus metus. Per visą karjerą teko išbandyti ne vieną skirtingą lokaciją, tačiau smagiausia Prancūzijos pietuose, Šiaurės Ispanijoje, Portugalijoje. Akimirkos, skrodžiant bangas įvairiose pasaulio šalyse, bendravimas su bendraminčiais, yra neįkainiojamas. Tai daug brangiau nei visi reikalingi įrankiai, kuriuos tenka įsigyti. Todėl nuoširdžiai tikiuosi, kad po festivalio mūsų entuziastų ratelis dar labiau išaugs,“ – mintimis dalinosi A. Asočakovas.

Ant jūros kranto taip pat įsikurs ir dvi muzikinės scenos – „Avesco Rent 360“ ir „Brazilijos Ritmu“. Pirmoji sukonstruota taip, kad veiksmą joje galima stebėti iš bet kurio kampo. Joje įspūdingą pasirodymą pažadėjo „Radistai DJ‘s“, Roshim, Endrio, Deep Luke ir kiti. Antroji, “Power Party Zone“ pavadinta scena ypatinga tuo, kad šokti čia bus galima iki paryčių – paskutiniai ritmai nutils tik 6 valandą ryto.

„Karklė 2019“ šiemet prasidės per Žolines ir tęsis visą ilgąjį savaitgalį. Rugpjūčio 15-18 d. čia išgirsite britų superžvaigždę Jess Glynne, Filatov & Karas dueto gyvą pasirodymą, „The Rasmus“, „G&G Sindikatas“, Monique, Vidas Bareikis, „8 Kambarys“, Lilas ir Innomine, „Golden Parazyth“, „Royce“, Niko Barisas, Daddy Was A Milkman ir daug kitų Lietuvos bei užsienio atlikėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)