Humoristas šiemet pažadėjo išpildyti kaip galima daugiau savo draugų svajonių. Prieš porą mėnesių vieną iš bičiulių šis mokė kaip nepražūti stovyklaujant miške, kiek vėliau dalinosi merginų kabinimo subtilybėmis, o trečiojoje serijoje Mantą Stonkų ir Mantą Katlerį ruošė pasirodymams didžiosioms arenoms.

Vaizdo klipus matę vienbalsiai patvirtins, kad nei vienas bandymas nepavyko taip sklandžiai kaip tikėtasi, o užduotis lydėjo komiškos bei absurdiškos situacijos, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Galbūt šįkart M. Bartuševičiui sekis geriau ir R. Javtokui tikrai pavyks sugrįžti į aukščiausią lygą? Visus atsakymus rasite vaizdo klipe.

Kauno Žalgirio Garbės klubo atstovai primena, kad festivalyje „Karklė 2019“ vyksiantis gatvės krepšinio turnyras skirsis nuo įprasto 5x5 sąstato: „Čia vyks gerokai aršesnė kova, kuriai reikės daugiau fizinės jėgos. Kadangi aikštelė mažesnė, todėl veiksmas taip pat gerokai intensyvesnis ir labai svarbūs kiekvieno žaidėjo individualūs įgūdžiai.“
Verta paminėti, kad geriausiai pasirodžiusių lauks solidūs prizai. Už pirmą vietą skiriamas 1000 EUR piniginis prizas, o antra ir trečia atitinkamai pasidalins po 300 ir 200 EUR. Rezultatai ir komandų sudėtys bus oficialiai skelbiami FIBA 3x3 platformoje, kurioje turnyro dalyviams priskiriami reitingo taškai.

„Tai puiki proga ne tik parodyti gebėjimus krepšinio aikštelėje, bet ir išgirsti ryškiausias pasaulio bei Lietuvos žvaigždes. Krepšinio varžybų metu sportininkus džiugins G-SPOT DJs ir Žalgirio šokėjos, o ant didžiosios scenos šiemet žibės britų pop muzikos diva Jess Glynne, nostalgiškieji rokeriai „The Rasmus“, elektroninės muzikos duetas Filatov & Karas, lietuvaičiai Marijonas Mikutavičius, G&G Sindikatas, Monique, Vidas Bareikis ir daugybė kitų,“ – primena festivalio rinkodaros vadovė Erika Latvaitytė.

Rugpjūčio 15-18 d. prie jūros įsikūrusiame Karklė miestelyje vyksiančiame festivalyje be jau minėtųjų atlikėjų koncertuos Daddy Was a Milkman, Radistai DJ‘s, Lilas ir Innomine, Golden Parazyth, 8 kambarys, Antikvariniai Kašpirovskio Dantys, Flying Saucer Gang, Royce, Niko Barisas, Damon Jee, Alex Kennon, Bad Habits, Driule XL, Kandy Killers, Zakmina, G-Spot DJ’s, Averjano, Endrio, Filtered Tools, Matto & BeLeo, IALAZ, Bourbon Sugar, 3LIVE Project, KAnDIs, Laimingu Būti Lengva, Sintetinė Meilė, Blues Berries, Objects.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)