Ištikimi gerbėjai čia traukia jau nuo pačio ryto. Palapinių miestelis atidarytas 12 valandą, o pirmieji pasirodymai vykti pradėjo 14 valandą.

Nors žmonių visoje festivalio teritorijoje jau ne vienas tūkstantis, nemažai atvyksta tik dabar – baigę pentadienio darbus. Tikėtina, kad didžiausia minia susirinks prieš 22 valandą, kuomet gros bene laukiamiausia grupė šių metų festivalyje – „The 1975“. Jie, beje, rugpjūčio 6 dieną surengs savo pasirodymą ir Vilniuje.

Tarp pagrindinių šių metų „Positivus“ atlikėjų – ir gerai žinomi „Disclosure DJ Set“, britai „Royal Blood“ ir reiveriai, šokių muzikos legendos „Underworld“.

Lietuvai šiemet festivalyje atstovauja „Daddy Was a Milkman“, kuris šiandien pirmasis jau pasirodė pagrindinėje scenoje. Kaip jis pats sakė pasirodymo metu, „Positivus“ festivalyje jau grojo prieš tris metus ir tuomet tegalėjo tik pasvajoti, kad kažkada pasirodys didžiojoje scenoje.

Beje, šis pasirodymas buvo itin laukiamas šių metų festivalyje. „Positivus“ pristatytoje renginiui skirtoje aplikacijoje lankytojai turi galimybę susikurti atmintinę su norimų paklausyti atlikėjų pasirodymų laikais, o „Daddy Was a Milkman“ šioje programėlėje buvo trečioje laukiamiausų atlikėjų vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)