Efektingas repo reiveris, vadinamas geriausiu šių dienų Estijos muzikos industrijos eksportu, susirinkusiai miniai dovanojo ugningą koncertą. Vos pasigirdus pirmajai atlikėjo dainai, iš visų festivalio pusių ėmė būriuotis publika.

Ilgai lauktas atlikėjas, kuris į pagrindinę sceną lipo pusnuogis, susirinkusios minios nenuvylė ir surengė beprotišką vakarėlį.

„Pasiilgau jūsų, bičiuliai“, – angliškai nuo scenos kalbėjo Tommy Cash.

„Ačiū už skirtą meilę“, – pridūrė jis.

Kiek vėliau koncertas taip įsisiūbavo, kad atlikėjas ne tik užsilipo ant didžėjaus pulto, bet ir nusiplėšė kelnes ir prieš būrį festivalio dalyvių liko stovėti su vienais apatiniais.

„Dar niekada nekoncertavau su vienais apatiniais, – prisipažino Estijos žvaigždė. – Tai kažkas išskirtinio jums, Lietuva“

Viso koncerto metu už Tommy Cash scenoje buvo matomos įvairios vizualizacijos. Atėjus pasirodymo galui klausytojai išvydo greitai besikeičiančius pornografinius vaizdus ar trumpus vaizdo įrašus. Kai kurie erotinio pobūdžio vaizdai buvo cenzūruoti, kiti – ne, todėl susirinkusi minia neslėpė netikėtumo ir drąsų šou palydėjo šūksniais.

Dar prieš atvykstant atlikėjas organizatorius nustebino savo pateiktu pageidavimų sąrašu, kuris – išties unikalus.

„Privalome parūpinti kirpėją, kuris prieš pasirodymą jį apkirptų. Ant scenos turi būti tik raudoni rankšluosčiai. Poilsio kambaryje – garso kolonėlės, atšaldytas brangus šampanas, specifinis viskis. Ant sienos – senovinis kilimas ir ikoninės Lietuvos personos nuotrauka. Galvojame apie Aurelijų Verygą“, – dar prieš Tommy Cash koncertą juokavo organizatoriai.

DELFI primena, kad festivalis „Galapagai“ liepos 26-27 dienomis vyksta Palūšėje, Meironių lygumoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)