Jau pirmąją festivalio dieną Palūšę užliejo gerai nusiteikę renginio dalyviai, kurie tikino, kad ruošiantis festivaliui svarbu ne tik nepamiršti palapinės ar miegmaišio, bet ir ryškių drabužių.

DELFI nuotraukų galerijoje galima išvysti ne tik įprastus festivalio įvaizdžius, bet ir labai akį traukiantį stiliuką.

Festivalyje „Galapagai 2019“ šį penktadienį pasirodys ir „Flying Saucer Gang“, vyks Free Finga vakarėlis „Suartėjimas“, „Silent Disco“ šokiuose dirbs DJ Mamania, Andyvacho ir daugelis kitų.

Šeštadienį festivalis budinsis su „Humoro klubu“, vyks „Kitokie pasikalbėjimai“ (vedėjas – Mantas Katleris), Valtinės scenoje pasirodys Radvilas Ra, Alen Chicco ir kiti. Meironių lygumoje didžiosiose scenose koncertuos Vidas Bareikis, Jazzu, Sinickis, „Daddy Was a Milkman“, „Lilas ir Innomine“, visus nupūs antrojo vakaro žvaigždė – australas DUB FX, „Solo Ansamblis“, „Happyendless“. Veiks „Neonkės“ ir „Silent Disco“.

Pirmoji festivalio diena:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)